+1 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından

Kizlar esim kredi cekti Araba Aldi biraz ne yazikki elinde ne var ne you borca gtti kizlar cnim sıkıldı biraz ama Ev kira yeni bebiş geliyor biraz sevinemedim inş ödeme kolaylık verir Rabbim çokzorlancaz:'(

7 Cevaplar

+5 oy
(1,258 puan) tarafından
Kredi işlerine girmemek gerek cnm günah hemde günahların en büyüğü ve eve giren paranın bile bereketi kalmıyor o malın hayrıda görülmüyor keşke girmeseydi Rabbim ödeme kolaylığı verirmi bilmiyorum çünkü rabbine savaş açmış kadar günah birşey bu 
(312 puan) tarafından
Kımsedende ıstenılmıyo kımse okadar mevlayi vermez biri kimde olmuyor
(1,258 puan) tarafından
Tabi zor kimse vermez okadar borç zaten yokturda ozaman para biriktirerek alabilirler her ay gram alarak mesela yada bilezigi varsa bozarak çünkü Rabbim sorduğunda kimse borç vermedimi dicez:/ her ay krediye ödenen tutarla altın alabilirler mesela altın zaten enflasyona göre arttığı için sorun olmaz yani seçenek var yani cnm
-Reklam-
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Bebiş için öyle deme lütfen 

Allah rızka kefildir , imana değil.

Rızkını dert etme, gelir bir şekilde 

Ummadığın bir anda bir zaman da borçların bitiverir kapanır inşallahhhhh
(312 puan) tarafından
Ay amin cnm inşallah
0 oy
(5,387 puan) tarafından
Kredi öyle bir bela ki ne var ne yok elden avuçtan götürüyor. Bereketsizlik hasıl oluyor. Rabbim ödeme kolaylığı versin 
(312 puan) tarafından
AMİN
0 oy
(218 puan) tarafından
yaaa emin olun bebek size genişlik getiricek. biz de bebek doğmadan önce çok maddi sıkıntılar çektik her ay ucu ucuna yetişiyordu bebeğin ihtiyaçlarını bile hep ailem ve eşimin ailesi aldı diyebilirim. ama hamdolsun bebek rızkı ile geldi kısa süre sonra her şey düzene girdi. Sakın sakın rızık konusunda endişeye kapılmayın. 
(312 puan) tarafından
Çok sağol cnım
0 oy
tarafından
Borclu olunca asla geceleri uyuyamiyorum cok sükur ki allah bana aynı sekilde bir eş nasib etti kredi isine keske hic bulasmasaydınız bataklik gibi geliyor bana kredi allah en kisa zamanda borclardan kurtulmayı nasib etsin bebek kısmetiyle gelir size bol bol sans getirsin
(312 puan) tarafından
Kimseden istenilmiyo kimsede vermez okadar parayı :(
tarafından
Evet bu devirde istememek de lazim insanlar cok garip canini al parasini alma ama zamanla toparlanmaya calisin biz hep zor durumda kalinca kenara attiklarimizla toparlaniyoruz 3 5 demeyin her firsatta atabildiginizce atın bir kenara allah yardimciniz olsun
(312 puan) tarafından
Bende atmayı çok istiyorum eşim atmaz belki böyle borcunu öder mal sahibi olurız artk
tarafından
Tek basiniza olmuyorki ben esimden habersiz birikim yapiyordum ama su dusunceyle olurda zor durumda kalirsak ortaya cikaririm esimin yukunu hafifletirim seklinde esimde benden habersiz atiyormus kenara tek basiniza daha zor birde siz surekli biriktirirseniz esiniz zaten biriktiriyor algisina kapılip daha rahat davranabilir alip karsiniza konusun biriktirmeden olmaz vs seklinde  hem kredinin fazizi vs size zarar olur
0 oy
(2,649 puan) tarafından
Evlendiğimden beri kocam hep borç ödüyor daha borcumuz bitti dediğini duymadım 
0 oy
(3,045 puan) tarafından
Bu ay 135 bin ödedik ki bu rakamı borç ailemden alarak topladım elde var 5 bin maaşa var 1 ay yarın çocuğun ana sınıfına gidiyor diye kırtasiye listesi alınacak ve okulla 3 800 para ödenecek çık çıkabilirsen işin içinden 
(312 puan) tarafından
Ay nasıl yapıyosunuz çok zor ben kafyı yicem düsünmekden
(3,045 puan) tarafından
Eşim 25 bin alıyo maaş hesaba yatıyor ya tık tık çekiyor banka eksiye düşüyoZ abimden 60 bin aldım babamdan 50 bin isticem pazar günü

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 289 göst.
12 Nisan 2022 Aile kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
27 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1502hanessan (1,664 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 397 göst.

407,119 soru

12,219,131 cevap

36,811 kullanıcı

...