+1 oy
736 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (104 puan) tarafından
Kızlar kapalıyım ikili takım aldım neyse 

Kaynana bugun diyo yengem nasıl kıyafet giymiş öyle demiş 

Diyo kalcan görünüyor kısa flan 

Bnd sinirlendim çünkü kaynım bı ara yine etmişti laf çocuklara da söylenmiş kaynana söylemişti yani 

Yine duyunca sinirlendim anlasın diye cvp vermedim dedim o tunik v uzun. Anladı oda ama sinir oldum analı ogulu bni neden konuşuyo giyimimi sanane görumce burda diye bişe demedim ama yalnız kalinca soylicem kaynanama bida laf etmesin dicem

27 Cevaplar

+15 oy
tarafından
Bu tür durumlarda ortamda biri var diye sonrasını bekleyerek söylemek asla olması gereken etkiyi yapmaz. Kocanın ailesine sıcağı sıcağına söylemediyseniz kabul ettiniz demektir, tenhada söylemek demek bir kulaklarından girecek diğeriyle çıkacak, üstüne üstlük haklı çıkmaya çalışacaklar demektir.

O anda nazik bir şekilde hayırdır siz bana mı bakıyorsunuz bunu kocam duyarsa ne olur hiç düşündünüz mü minvalinde birkaç şeyi çat çat söyleseniz kaynananız kardeşler arası kavga çıkar diye panikleyip lafı kesecekti.

Ayrıca yine hangi gün, saat, an olursa olsun söylemekten gocunmayacağım; Kayın haramdır. Allahü teala boşu boşuna bir kimseyi bir kimse için haram kılmaz, haşa. İşte bu vb durumlar yüzünden bazı erkek ve kadınların birbirlerini görmesi ve konuşması haram. Canına yandığım İslam.
(862 puan) tarafından
Haklısın yorumun artıladım canım
(52,014 puan) tarafından
(+++++
(869 puan) tarafından
Kayın ölümdür.. diye okumuştum
tarafından
Hadisi şerif evet, Kayın ateştir ve kayın ölümdür diye 2 rivayet var. Ayette de size helal olanlar şunlardır diye geçiyor, sahabei kiram geri kalanlar için haramdır hükmü verirler.
-Reklam-
+2 oy
(18,722 puan) tarafından
Siz ana oğul oturup benim g.tume mı bakıyorsunuz derdim 
(104 puan) tarafından
Vala çok sinirlendim ama görümce misafir yanında tatsızlık olsun istemedim oyuzden sustum ama anladı
+2 oy
(7,390 puan) tarafından
Ne büyük terbiyesizlik ne münasebet kaynın böyle bişey söyleyebiliyor. Kaynananda oğluna ayar vereceği yerde utanmadan gelip sana söylemiş. 
+1 oy
(7,630 puan) tarafından
Kalcanın göründüğünü nerden biliyor o kaynın olacak  yaratık  
(22 puan) tarafından
Sesli güldüm valla yaratık iyiymiş :))
+1 oy
(2,952 puan) tarafından
Kaynım da kim ya onu ne ilgilendirir bide kalca gözüküyor tabiri filan edebi adabı var herşeyin.
0 oy
(3,109 puan) tarafından
Sanane derdim sanamı düştü benim kıyafetimi eleştirmek kocam birşey demiyor sen kimsin
(104 puan) tarafından
Zamanı değildi cnm ama msji aldı bnc
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Sen kimsin hadsiz derdim izin vermem müsade etmem pişman ederim 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Sen değil eşin söyleyecek kardeşine ve annesine sen ağzını açma derim dendiği gibi cevap vermediysen
0 oy
tarafından
Pardon da ona mi bakmis hemde onami kalmis 
0 oy
(3,638 puan) tarafından
Eşimin amcasının eşi benim wp fotomu ss alıp gidip kaynanama göstermişti bak alacağınız gelin bu. Çok açık diye. Allah saklamiyor ya nişan zamanı bize bir şey gösterirken telefondan benim o fotoğrafım galeride denk geldi 
(706 puan) tarafından
Çatlasınkar kıskançlıktan  boşver bacım
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Benim kaynım yok ama hayırdır ya ?O kim ki benim giyimime karışacak.Aşağda bi arkadaş demiş sıcağı sıcağına tepki vermek gerekiyor diye.Kesinlikle katılıyorum.O anda ilk anda tepki verin ki çizginiz sınırınız belli olsun.O sınırdan içeriye karışmasınlar yoksa yapmaya devam ederler
0 oy
(1,985 puan) tarafından
O an orda o kadar çok beğendiysen sende gendine alda giy derdim benimkinde lompartin gibi beni gözler bı ile desin ağzını yırtarım yoksa baş olmaz anam unlar anen gibi düşünme onun fıtratında var sinsilik laf sokma e sende gelişim sende fitrarini olustur ısir yoksa avanak yerine koyarlar adamı samimi diyorum tecrübeleriyle sabit benim fikrimce böyle 
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Kaynın kaç yaşında çocuksa kabul edilebilir patavatsızlık falan ama koca insansa ona neymiş tövbe yarabbim kalçası görünüyor falan. Ona mı kaldı düşünmek. 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Bana direk söylemedi de eşime söylemişti ben tam tesettürlüyum mesela amcamız var mış evde orta yaşlı biri biz izindeyiz diye annem e gelmiş bende eşim camiye gidecek vakit geldi diye cübbesini vermek için kayınvalidem e indim amcam ile karşılaştık mecbur selamlastik kacamadim ama adam cagiz da çok utandı kaynım da uygunsuz değildim etek uzun kol penye yazma vardı boynum da açıktı ama 13 yıllık gelinleriyim ilkkez öle gördü bende çok utandım üzüldüm tabi benim üzülme me kaynanam da kayıtsız kalamadı laf solemedi fakat uygun dille köy yeri olduğunu pat diye inmemem gerektiğini anlattı sağolsun 
0 oy
tarafından
Kaynima ne yaaa . Senin kocan onun karısına dese hoş olurmu 
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Ay eşine söyle uyarsın boş boş konuşmasın saygısız 
0 oy
(674 puan) tarafından
Kıyafetini inceleyip neden laf ediyor ki ona ne 

Bende kapalıyım ama kayinlarimin yaninda geri baş yaparım eltim yapmaz mesela ama bugüne kadar hiç kimse laf etmedi bize 
0 oy
(2,795 puan) tarafından
Söyleyemez, zaten söylesede eşim sen benim karıma mı bakıyorsun diye abisini boğar. Ailesi de eşimin huyunu bildiği için asla bana laf edemezler
0 oy
(638 puan) tarafından
İlk evlendiğim zaman bana da laf ediyordu kaynanam etek giy diye.  Aksine bend3 kapalıyım ama etek giyince ruhum çekiliyor huzur bulamıyorum.  Eşim gönlü olsun her zaman gelmiyoruz ya köye giy dedi . 

Beni tanidiginda sırtımdaki tişört arkası ful acıktı.  Pantolon vardı üzerimde kabul etmeseydin karışmaya gö.tun yiyorsa eski halime döneyim dedim.  Ondan sonra daha kimse laf etmedi . Eşimin kuzenleri laf etti birkaç kere eşim pantolon daha toplu etek giydirmem ben dedi . Daha laf eden olmadı. 

Kaynim da laf edecek gibi oldu . Köydeki ev ful merdiven dıştan.  En alt tarafa da tabure koymuşlardı. Gelen geçen eltimin bacaklarına bakıyor.  Uyardım kaynimi karını seyretmeye millet bayılıyor kimi uyariryorsun bilemem ya pantolon giysin ya o banki kaldırın dedim . Eltim 5 senedir eteğin altına uzun pijama giyiyor . O bank da kalktı. 

Kıyafetle namus korunmuyor .. nefis ile korunuyor terbiyesizlik cevabını zamanında vermezseniz çok rahatsız edeniniz olur .
0 oy
(95 puan) tarafından
Benım kaynım da aynı esımden büyük bekâr eşime demiş dar pantolon gıyıyor faln ben evlensem asla Po şekilde gıyme  cesareti göstermez senın karın değişik bırsey demiş ben sonradan öğrendim ama çok ağrıma gittı 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 573 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 355 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,087 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 456 göst.