0 oy
86 göst.
Aile kategorisinde (210 puan) tarafından
Kızlar 10, haftalık olduk çok merak ediyorum elbette hayırlısıyla sağlıkla gelsin ama devlet hastanesi neden gördüğü halde 16 haftayı bekler kızımda da çok beklemiştim hazırlık yapmak istiyorum diye rica ettiğim doktor 17 haftalık zorla söylemişti var mı daha erken söyleyen hastane

4 Cevaplar

0 oy
(14,489 puan) tarafından

:)

10 haftalıkken söylemez çünkü yanılma payı yüksek

Neden saklasın yoksa sizden :D

Anlıyorum heyecanını, sağlıkla al kucağına inşallah ♥️ 

(210 puan) tarafından
Yanlış anladınız sanırım 10 haftalık söylemesini beklemiyorum tabi ki ama 14 olunca söyleyen hastane varmıdır acaba çünkü özel hastanelerde bu haftalarda söyleniyor ama devlette söylemiyorlar söyleyen yerler var mı onu merak ettim teşekkür ederim
(14,489 puan) tarafından
Ah pardon kuzum, ben yanlış anlamışım.
Devlet söylemez sanıyorum ya 16dan evvel.
(210 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim arkadaşım iki oğlumu da devlette 13 haftalık öğrendim dedi ben de acaba söyleyen varmıdır diye öyle bi sordum hayırlısı olsun bakalım bekliycez mecburen
-Reklam-
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Biraz sakin ve sabırlı olun lütfen 10 haftalık bebekten ne bekliyorsunuz daha organları net değil sana şimdi kız dese 17 haftalıkken erkek dese daha mı hoşuna gidicek ben 18 haftalıkta öğrendim işimi sağlama almak için sizde sabırlı olun bence 
0 oy
(94 puan) tarafından
Cinsiyet 12. Haftada belli olmaya başlar ama kese ve kemik kalınlığından az çok tahmin eden doktorlar oluyor kuzenim tuzla devlet hastanesinde 13 haftalıkken öğrendi bana da 14 hafta'da özelde erkek dendi 18 . Hafta'da yıne özel de erkek dendi ama doğuma bır hafta kala Devlet'te kesin kız dendi ve kız oldu bazen sabır gerekıyor zor ama yapacak birşey yok
0 oy
(68 puan) tarafından
12 haftalikken zeynep kamil de ikili test yaptırdım orda ki detaylı usg de doktor soylemisti cinsiyeti ben hic sormamistim erken diye birden soyledi ama tabi ki çok erken kesin diyemem 20 haftaya kadar dedi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 213 göst.
0 oy
4 cevap 75 göst.
0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
8 cevap 115 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,811 puan) tarafından soruldu

403,368 soru

12,082,346 cevap

36,359 kullanıcı

...