+1 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (551 puan) tarafından

Kizlar annem alacak ama nasıl olmalı. Okula gidecek düşsün istemem . Sizin kızların ki nasıl?  Nasi bisey almak lazım iki tane foto ekledim arkası nasıl olursa sağlam

image

image

olur

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 numaradaki gibi takarım daima, 2. Acıtıyor. 2 türlü de düştü mü düşer ama ben 1 noyu daha sağlam buldum. Hem 2 ayrı parça değil, açılsa bile tekrar kapanır. 2 nodaki küçük parça düşse ara da bul hadi, zor yani 
(551 puan) tarafından
İlk deldirdigimde alttaki gibi taktılar eczaneden 2 yıldır hiç düşme vs olmadı. Şimdide bilemedim altin sonuçta insan korkuyor okulda falan düşürür diye
tarafından
Ben kendi kulağımı düşünüyorum, yatarken çıkarmam o yüzden 2 hep battı. Ben de deldireli çok olmadı 7 8 sene belki ve ilk 2 numarayı taktılar hemen diğer hafta değiştirdim. İşkence gibiydi çünkü batıyor ve çıkarma isteği doğuyor. İlki bana göre hissiz, 2 2 toplam 4 kulak deliğim var ve 4ü de ilkinden. Çok rahat yatıyorum, gün içinde hissetmiyorum bile.
(551 puan) tarafından
Güzelmiş canım bende heveslendim ama deldiremedim kendi kulağımı. Hem korkuyorum hemde  gusül alirken uğraşamam diye .olmadı alırım biraz durur 9 10 gibi takar
-Reklam-
0 oy
(11,869 puan) tarafından
Bence alacaksaniz alin ama takmak icin bekleyin. Ablamin kizina kayinvalidesi çok heves etti aldilar altin. Takar takmaz 1 tanesi dustu kayboldu hemen. Hemde okukdada degildi evde çocuk yani. Benim kizimda 1.5 yasinda esimde diyo ne zaman altin takacagiz yok diyorum buyusun biraz daha. Sahip cikamaz simdi
tarafından
Evde ve gözünün önünde olmasi daha mantıklı bencede
(11,869 puan) tarafından
Iste ablaminki evdeydi kayboldu :) ben hic almadim altin almayida cok dusunmuyorum ama bakalim. Kulaginda eczanenin taktiklari var gayet gzuel bence
tarafından
Bizimde suan onlar var evdede 2 tane altin var suan krese gidecek takamam küçük kizima takarim artik büyük kizimada yaz tatilinde ancak takarim
(11,869 puan) tarafından
Ablamla benimde kaybolmustu kupelerimiz daha okula gitmiyoduk ikimizde sokakta oynarken dusurduk :)
tarafından
Bende 6 küpe kaybetmişim anam daha almamis jsjsjs
0 oy
(57 puan) tarafından
1 küpeden bende var teki hep düşüyor değiştirecegim açılıyor sürekli 2 .dhaa saglam
(551 puan) tarafından
Sanırım öyle ya ondan alabilirim
0 oy
(12,417 puan) tarafından
Kulağa tam bitişik olsun canım öteki türlü çekerler ya da giyinirken takılır eder iki ya da üç gibi uygun 
(551 puan) tarafından
Haklısın canım inşallah düşürmez
0 oy
(276 puan) tarafından
Bizde geçengün aldık arkası vidalı dôndürre döndüre takıyorum 1 aydır takılı daha hiç çıkmadı 
0 oy
(650 puan) tarafından
2. Daha uygun gibi, en azından tutup çekmez falan kullanışlı olur. 
0 oy
(840 puan) tarafından
Nişanda aldigim küpelerim 1. resimdeki gibi. Sadece nişan günü taktım. Çok emanet duruyor ve açılacak korkusu var sürekli. Eşim o zaman severek aldığı için değiştirmek gelmiyor içimden. O yüzden öylece duruyorlar.
0 oy
(12,933 puan) tarafından
1 numara daha sağlam ama düşme riski hep var ben bi kac defa kaybedince takmama kararı aldım rahmetli kaynanamin hatırası diye. Takmanı onermem ki okulda izin veriyorlar mı o da var
0 oy
(747 puan) tarafından
Minik halka oluyor ya ben onları seviyorum hemde daha kullanışlı geliyor yatınca faln hiç acitmiyor 
0 oy
(2,692 puan) tarafından

image

2 yada 3 bence nirde onun tarzinda vidali yani cevirmeli kupeler var cocukken ondan vardi 10 seneye yakin taktim hic dusme vs olmadi

0 oy
(134 puan) tarafından
Birinciyi tavsiye etmiyorum hemen açılıp kayboluyor
0 oy
(1,625 puan) tarafından

1 güzel canım kuzenimin kızının küpesi çok hoşuma gidiyor bakalım bende miniğimin kulağını deldirirsem böyle birşey alcam model olarak:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 177 göst.
22 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Uuusssaaagiii (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.
30 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens efe (376 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Tuba Y (893 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...