+1 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Günaydın güzell anneler ☺️ ek gıda sürecine başlıyorz ama ben ne versem nasıl versem nasıl ilerlesem bilemedim yoğurdu denedim ama sade sevemedi eksiligi almak için icine muz koysam kabız yapma ihtimali olur mu??  Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

5 Cevaplar

0 oy
(10,947 puan) tarafından
koyabilirsin evet ama önce tek tek var. bir de ilkk başta sevmemesi öğürmesi çok normal. bu hiç yemeyeceği anlamına gelmez. ara ara tekrar vermek gerekir. 20.denemede bile bebek yemediği besini kabul ediyormuş. instagram kullanıyorsan çok güzel hesaplar var. doktorların açtığı ek gıda ile ilgili tarifler, ne zaman nerde ne verilir, ne kadar verilir çok faydalı oluyor 
(22 puan) tarafından
Evet Instagram kullanıyorum site ismini verir misiniz?? Ve evet tek tek veriyorm şuan için sadece yoğurdu verdim öğürme değildi surat ifadesine bakılırsa ekşi geldi  gibi hissettim aile de herhangi bir alerji geçmişi yok ama gene de 3 gün kuralına göre gidiyorm
(10,947 puan) tarafından
güncel anne, osman gönülal, ekgida.gunlugum, doktoranneninblogu, cocukdoktoruyaziyor benim takip ettiklerim bunlar. zaten bunları takip edersen sana benzer hesaplar önerecektir. çok faydalı oluyor gerçekten. YouTube a video çekenler de var onlara da bakarsın
(22 puan) tarafından
Teşekkürler ☺️
-Reklam-
0 oy
(534 puan) tarafından
Ek gıda verirken yanlış anlamayın akıl vermek gibi olmasın tek tek verin ki çocuğunuzun birşeye alerji olup olmadığını daha iyi anlayabilsiniz
(22 puan) tarafından
Estağfurullah ne akıl vermesi Tavsiyeniz benim için önemli teşekkür ederim
0 oy
(416 puan) tarafından
Sana tavsiyem iyice haşlayıp çatalla ezip vermem purrtle vaslayan bütün anneler katiya bır türlü geçemiyor yinede en iyisini annesi olarak sen bilirsin birde tek tek bütün sebzeler en son meyve 2 ay tadım yapmistin çünkü kızım alerjikti
(22 puan) tarafından
Püre şeklinde vermeyi bende düşünmüyorum bizim aile olarak alerji geçmişimz yok kızımda da problem yaşamadım ama araya 7 yıl girince unuttm ne yapiyordm nasıl yapıyordum
0 oy
(10,450 puan) tarafından
Canim biseyleri karistirabilirsin ama bunu tatlandirmak icin yapma sade sekilde yemez ilerde sebzelerde de cok zorlanirsin onlari neyle tatlandircan bi de her besini 3 gun kuraliyla tattir yogurdu 3 gun muzu 3 gun sonra karistirabilirsin 
(22 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim öyle yapiyim
0 oy
tarafından
Yazılacakları zaten yazmışlar sadece şunu söylemek istiyorum kızım 10 aylık hala savaşıyoruz sevmeyen bebek sevmiyo maalesef pes etme ama hazırlıklı ol. İnşallah senin bebiş kolay alışır ve sever
(22 puan) tarafından
İnşallah ya ben sadece neleri nasıl verebilirim onu bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.

403,543 soru

12,090,127 cevap

36,382 kullanıcı

...