+1 oy
225 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
bacaklarimi epilatorle aliyorum 1 hafta gecince bi kısmı uzuyor tekrar aliyorum boyle her hafta alinca bacaklarimda izler olusuyor. 3 hafta bekleyip aldigimda izler olusmuyor ama son 2 hafta bacaklarimi saklamak zorunda kaliyorum. nasil yapicagimi bilemedim 

6 Cevaplar

0 oy
(1,182 puan) tarafından
Ağda bandı kullanıyorum alore Vera kremi yada kantoran yağı sürüp duş alıyorum rahatım tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Lazer çok iyi geliyor yumuşacık 
0 oy
(13,904 puan) tarafından
epilatör maalesef kırıyor hemen çıkarıyor, batık da oluşuyor. ağda bu açıdan daha iyi ama lazer en iyisi
0 oy
(1,834 puan) tarafından
Kabak lifi at kılı fırçası ve vücut peelingi kullanırsan hiç birisi olmaz muhtemelen epilatörün kılları kırıyordur oyüzden dengesiz çıkıyolar
tarafından
en iyisi dedigin gibi cnm. at kili fircasi var ama ise yaramayacakmis gibi geliyor bosveriyorum. lif de ayni sekilde. lazere su an gidemem philips lumea aldim ama onu da bacaklarimda kullanmiyprum. agda bacaklarimi mahfediyor sivilce yapiyor. en iyisi yine epilatore devam etmek ama bu sefer her dusa girdigimde at kili fircasi veya kabak lifi kullanacam ve peeling yapacam.
(1,834 puan) tarafından
Evet epilatör zaten batık yapıyor canım mutlaka peeling kullan kabak lifide yine batıkları güzel çıkarıyor çilek görüntüsünü yok ediyor
0 oy
(6,338 puan) tarafından

lazer yaptir kurtul. :)

(11,676 puan) tarafından
Lazer tam bi kurtuluş mudur güzellik uzmanı Casper hanım:) bende düşünüyorum ama çevremde gidip tüyleri hala çıkan var hala seans alıyorlar
(6,338 puan) tarafından
valla ben 2005 yilinda yaptirfim . o zamanda. beri pambik gibiyim:)) ozel bolgede ic alt kisimlarda var ayva tuyler sarimtrak ip ince olanlar. gorsel gozukmuyor zaten. onlar arada bi jilete vururm birkaac ayda bir okadar. yaptirdigin yere bagli o donem kuzenime pahali gelmisti baska uyduruk biryere yaptirli lazerini. evlenirken de agda vurdu. artti. 3 cck dogurdu simdi sifirdan hic lazer yapilmamis gibi varmis tekrardan gdiyor lazere. benim yaptirdigim yer iyi  biyerdi o donemler pek yaygin degildi zaten. sansima iyi bir yere denk geldim demek .
(11,676 puan) tarafından
Şansına canım vallahi iyi yer bulmak zor
0 oy
(1,197 puan) tarafından
En iyisi lazer yaptırıp kurtulmak fakat son 5 6 yılda çıkan lazer cihazları tam almıyor bence defalarca seansa gidenler var .ben 2012 yılında diot diye bir cihazla aldırdım 12 yıl oldu bacak kol kolalti hiç çıkmadi tertemiz kaldı .özel bolgede tek tük oluyor oda normal zaten .ama yeni çıkan cihazlar aynı sonucu vermiyor.ben toplam 9 seansta kökten çözmüştüm .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 362 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.