0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (2,714 puan) tarafından
Kızlar Manisa da oturuyorum rezillik diz boyu gerçekten Perşembe sabahtan beri sularımız kesik ana boru patlamış evin içindeki tuvalet kokusunu duymaktan içim kalktı şişeyle alıp döküyoruz ama sifona benzemiyor bulaşıklar deseniz artık birikti makine doldu elde de şişeyle olmuyor tek başıma banyoyu saymıyorum bile gerçekten hiç bı şekilde çözüm yok koktuk bu sıcakta su çok büyük nimetmis arayıp şikayet etmekten bıktık artık bugün de bu saat oldu yok sözde gece gelecekti off sinirlerim bozuldu 

Gerçekten ekipler uğraşıyor mu şüphe etmeye başladık midem bulandı artık bu durumdan sürekli aynı şey haftada bir arıza ama hiç böyle uzun olmamıştı 3 gün oldu 

2 Cevaplar

0 oy
(650 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen hafta iki gün benimde sularım yoktu, cooook zor oluyor.
(2,714 puan) tarafından
Koca ilçe de sular yok ya resmen memleket koktu ay çok zormuş rabbim susuz bırakamasin
(650 puan) tarafından
Bizimde ilçe genelindeki yoktu. Verildikten sonra da son katta oturduğum için sular geç geldi tazdikli olmadığı için.
(2,714 puan) tarafından
Bende 3 kattayim valla bulaşık makine doldu elle de olmuyor tek başına valla psikolojim bozuldu anneme gitcez birazdan dus almaya köyde varmış sular
-Reklam-
0 oy
(335 puan) tarafından
2 yıldır bodrum gibi bir yerde susuzlukla yasamaya çalışıyoruz haftalarca gelmadigi var bugün yok yarın kafaları eserse gelir biz iki yıldır bezdik resmen 
(2,714 puan) tarafından
Hey Allahım çok zor bizde de bu sene aynı şey yaz gününde de hiç çekilmiyor
(335 puan) tarafından
Valla rezillik resmen hem sıcak hem susuz artk alıştık gibi birşey oldu
(2,714 puan) tarafından
Cok şükür az önce biraz akmaya başladı ama banyoya gelmiyor bulaşıkları falan elimde yıkadım makine alacak kadar degil

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mucizemsinnnn (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 250 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 281 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.