0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (1,155 puan) tarafından
Hanımlar misafir ağırlamadan önce çok gergin oluyor musunuz? Ben 28 yaşıma yani doğum yapana kadar hep çalıştım geç saatlerde eve gelirdim akşam 11 12 gibi o yüzden yemek tatlı pasta yapmayı pek bilmezdim çok nadiren yapardım ve haliyle misafir geleceğinde çok gergin olurdum artık yapıyorum ama hala çok pratik değilim hem temizlik hem yiyecek birşeyler hazırlama hem çocuk derken çok geriliyorum ama misafir gelincede amaaan bu kadar gerilecek ne vardı yaptım bitti diye düşünüyorum öncesine engel olamıyorum sizlerde durumlar nasıl eminin çok hamaratlar vardır aramızda :) 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani öyle gelenim gidenim pek olmaz ama gelince de öyle sıkmam kendimi canım elimden geldiğince ☺
(1,155 puan) tarafından
Bende ne varsa sermek isterim ama imkanlar dahilinde yapamadığım için geriliyorum eşimle genelde misafir öncesi tartışırım :D
-Reklam-
0 oy
(691 puan) tarafından
En fazla 3 çeşit yapıyorum kek kurabiye salata ilk kahve ikram ediyorum sohbet derken çay demleniyor temizliği günlük halledince misafirim var diye ekstra kalkismiyorum rahat oluyor 
(1,155 puan) tarafından
Bende günlük yapmaya gayret ediyorum ama erkek çocukları malum ben temizliyorum o dağıtıyor sürekli ev dağınık her yer oyuncak topla diyorum toplayıp tekrar döküyor :) gün tabağı gibi yapacaksam artık onu çözdüm yeşilliklerimi akşamdan yıkıyorum ıslak kek felsn yapacaksam o dolapta 1 gün bekleyince güzel oluyor diye akşamdan yapıyorum sabaha kolaylıyor ama yemek çok sıkıntı bacım çok istiyorum kalabalık misafir ağırlamak ama kendime güvenemiyorum ya olmazsa korkusu var rezil olurum valla :D
(691 puan) tarafından
Yok cnm ne rezil Olcan öle düşünme lütfen 3 tane oğlan bende de var
(1,155 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun:D Allah bağışlasın
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Bana genelde 1 gün önceden haber verilir ve haber verildiği an ben tutusurum ordan oraya temiz olsun güzel olsun diye yirtinirim sonra misafir evden çıkıp gidince tutusacak birsey yokmuş gereksiz yormusum kendimi derim misafir girmeyeceği yere bile köşe bucak temizlerim ne olur ne olmaz diye :) 
(1,155 puan) tarafından
Ayy aynıyız kızz bende öyleyim yemek yapmayı çok bilmem ama temizlik konusunda elime du dökemezler ama dediğim gibi çocuk küçük olunca illaki dağılıyor kirleniyor:)
(2,217 puan) tarafından
Benimde yemekle aram yok yaa ya çok yaparım ya tuzsuz ya tuzlu tam ortası daha yok ama temizlik güzel yaparım sjsj
(1,155 puan) tarafından
Düzlicez inşallah diyelim ozaman :D
0 oy
(17,798 puan) tarafından

Bende misafir çok canım doğuluyuz çeşit çeşit yapılır yemekler birde kişi sayısı çok olur :D stresin alasını yaşıyordum yeni evliyken ama artık alıştım etkilemiyor.

(1,155 puan) tarafından
Bende doğuluyum ama 9 yaşında ankaraya geldim o yüzden burda kimsemiz yoktur bayramlarca evimiz boştu kardeşler evlenip barklanınca çok şükür çevremiz genişledi:)
(17,798 puan) tarafından
Daha da genişler inşallah canım tatlı kalabalıklar olsun eviniz
(1,155 puan) tarafından
Allah razı olsun canım 6 kardeşiz 5miz evliyiz 8de çocuk var e eşlerde var kalabalıklaştık iyice çok şükür allah kimseyi kimsesiz bırakmasın zordu çok duygulanırdık doğuda bayramlar dolu dolu geçer buraya gelince bayağı boşluk oldu yaşadıklarımız geldi aklıma duygulandım kız zor zamanlardan geçtik kaç yaşındayım hala aklıma ufakta gelse boğazım düğümlenir
(17,798 puan) tarafından
O bayramlar eskinden di canjm şimdi o samimiyet malesef kalmamış hersey eskide kaldı ama insanın ailesi gibisi yok kalabalık aile cok güzeldir
(1,155 puan) tarafından
Kesinlikle canım ❤️
0 oy
(15,641 puan) tarafından
Bende çok geriliyordum. Ikramlik çeşitleri fazla olsun diye uğraşıyordum yada yemek yapiyorsam zor yemekler yapiyordum. Sonra baktım kendime bu kadar eziyet etmeye gerek yok. Kimse bizim için bu kadar çirpinmiyor. Temizliğimi tam yapiyorum ama ikramlik konusunda esnek davraniyorum. Yetişmezse dişardan aldiriyorum. O kadar strese değmiyor. 
(1,155 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın bacım bende çok geriliyorum ama iş beni ağırlamays gelince bakıyorum ya basit şeyler yada dışarıdan alma o yüzden gerek yok
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Bende çok panik yaparım cunki çok uzman olurum.isler değil illa elim.auagima dolanır o yüzden 1gun önceden haber verilsin derim cunki yaparım.olur olmaz 
(1,155 puan) tarafından
Kesinlikle canım habersiz hiç sevmem ve sinirlenirim
0 oy
(921 puan) tarafından
İlk evlendiğimizde eşimle 1+1 40 Mt2 bi evde oturuyorduk balayından döndüğümüzün ertesi günü emcasıgil gelmek istedi Fransa'ya döneceklerdi ev hediyesi vs almışlar hem gitmeden bizi görmek istediler taş çatlasa 15-20 Mt2 bir salonda 14 kişiydik :)) o günden sonra hiç bir misafir koymadı hiçte heyecan yapmadım :)) 
(1,155 puan) tarafından
Hahahwh nirvanaya çıkmış bacım senin maşallah :D
0 oy
(19,568 puan) tarafından
Ben de senin gibiyim 
(1,155 puan) tarafından
Ay ne olacak böyle
(19,568 puan) tarafından
Olur olur gider  ya çocuklar ayağıma dolanmasa telaş etmem pek tıkır tıkır işleri yaparım. Ama biri pacama yapışır anne anne diye diğeri anne bana şeftali soy meyve koy der o biter komposto ister oyun ister . Sonra ben telaş yaparım. Sinir tepeme çıkar falan ahshshdh
(1,155 puan) tarafından
Aynı bacım bende 1 var bazen zorlanıyorum çocuk uslu olsa bile işe girişince canavar oluyor :DD
(19,568 puan) tarafından
Aynen ya acelem yokken melek . Acelem varken canavar ☺️
(1,155 puan) tarafından
:D sağlıklı olsunlar da önemli değil geçecek bunlarda

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 197 göst.
0 oy
4 cevap 165 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (928 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 4,333 göst.