+1 oy
512 göst.
Diğer kategorisinde (750 puan) tarafından

image

kac liradan çıkarız bayanlar oğlumun kreşi için istenilen liste 

15 Cevaplar

0 oy
(2,068 puan) tarafından
Oğlum 2. Senesine başladı kreşe gidiyor bize liste veren yok biz almıyoruz 

Kırtasiye ücreti ödüyoruz birinci ve ikinci dönem için onlar kendileri hallediyorlar 
(750 puan) tarafından
En güzeli aslında bizde öyle dedik ama kabul etmediler
(2,068 puan) tarafından
İki dönem içinde ayrı ayrı 7 buçuk milyar bizim kırtasiye ücreti

Sizin bu listede bi o kadara yakin tutar baya var

Şimdi kırtasiye ürünleri çok pahalı
(750 puan) tarafından
Evet gerçekten herşey pahalı zaten
-Reklam-
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Kazaniz mübarek olsun 2.5 civari
(750 puan) tarafından
Sağol canım 2.5 a razıyım yaa
(710 puan) tarafından
Yok bacim ne 2.5 keske onla cikilsa
(5,500 puan) tarafından
Biz 4 sınıf olunca ;)))
(14,489 puan) tarafından
2.5a yarısı anca ya alınır ya alınmaz cicegim
0 oy
tarafından

Her şeyi anladım da çiçek ve tiras köpüğü ne alaka 

Geçen sene ben de oğlumu çocuk kulübüne gönderdim baya şey aldiirdilar bakalım bu sene ne olacak 
(4,817 puan) tarafından
Bende onları anlamadim çiçeklerimi tiras edecekler sjsjsksk
tarafından
Allah yardımcımız olsun valla zor canım
(750 puan) tarafından
Çiçegin üstüne çocuğun fotosunu yapıştırcakmisiyiz napcaklarsa artık çocuk sorumluluk kazancakmis sulatcaklar mi ne bilemiyorum valla
(750 puan) tarafından
Alya23 çok güldüm yaa:))))
(1,567 puan) tarafından
Tras köpüğüyle oyun oynanıyor Google a yazarsanız görebilirsiniz veya masa üzerine döküp orayı tuval gibi beyaz hale getirip diledikleri gibi parmaklarıyla resim yapabilirler, sayı çalışması yapabilirler :)  saksıda çiçek istedilerse de onların sorumluluğunda bir canlı olacak ve sulamasını bakımını yaparlar. Büyüdüğünde ölçüm yaparlar  fen etkinliği olur
tarafından
Canım dünyanın ürünü istenmiş onlarla etkinlikler yapılır çeşit çeşit
Bu kadar çok istiyorlar yarısını bile kullanmıyorlar
0 oy
(4,817 puan) tarafından
Ahahha çeyizden bu kadar malzeme yok canım 
(750 puan) tarafından
Valla bune ya arkadaşım da diyo çocuğa evde giyinmek içinde kıyafet braksalardi :)
0 oy
tarafından
Bir tek bana mı israf geliyor? Etrafımda kreş öğretmeni dolu, ablam bile 10 sene kreş öğretmenliği yaptı hattq ben de 1 sene yanında çocukları oynatmak için yaptım ama bir çocuk için bu kadar malzeme istenmez ya... Hepsini 1 kere kullanıp daha da yapamayacaklar çünkü sene bitecek. 
(750 puan) tarafından
Gerçekten öyle belki çoğu kullanılmaz bile bnde listeyi görünce şok oldum
tarafından
Emin ol kullanılmayacak. Ben resme aşırı düşkün biriyim, babam çocukluğumdan beri bana resim çizdirir daha bir tane boyam evlenmeden önce yeni bitti, Allahtan korkun.
(750 puan) tarafından
İşte bide marka veriyorlar su marka olsun bu marka olsun diye çoğunun yanında yazıyordu ben yazmadım Faber Castell alalım diye
tarafından
Hani bir ingiliz atasözü var ya; Kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim diye. İşte ben de bir kere al tam al düşüncesindeyim daima, o sebeple kaliteli neyse onu almalı bence de. Ama bu kadar uzun bir liste de herkesin cebini zorlar, azıcık insaf...
(750 puan) tarafından
Hayırlısı artık yapcak bişey yok biz yarım gün gitcez tam gün olsa daha yatak yorgan yastık alez pike baddaniye falanda vardı :))
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Biz 2.500 3.000 bin arası ayrıldık canım magazadan 
(750 puan) tarafından
Bu şekilde miydi listeniz inşallah bizimki de o kadar tutar
(9,526 puan) tarafından
Ortalama böyleydi canım faber Castell marka boykot ama yanına yaklasılmıyor bir kuru boyası 300 kusur lıraydı
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Veliye böyle liste vermektense ücretini toplasalar da dile düşmese keske öğretmenler :)  Eğer işini hakkıyla yapan bir ogretmense zaten bunların hepsi lazım oluyor. Birkaç madde abartı olmuş sadece ama digerlerinin hepsi gerekli 
(750 puan) tarafından
Ücretini alın dedik ama oda olmamış galiba kabul etmeyenler olmuş ben o değil bu kadar malzemeyi ne kadar sürede toplarım diye düşünüyorum çünkü kaldığım şehri bilmiyorum nerede ne var ücretini almaları benim için daha iyidi
(1,567 puan) tarafından
2 gün çarşı pazar gezersiniz valla
0 oy
(7,115 puan) tarafından
Bizimki devlet anaokulu hemen hemen aynı şeyler istenmiş canım 
0 oy
(76 puan) tarafından
Valla kırtasiye masrafı isteseler daha kötü 9 bin lira istediler sadece kırtasiye masrafı için mecbur kalmadigim sürece ne bu listeyi alırım nede o çocuğu kreşe götürürüm bizim zamanımız da okula zor gidiyorduk ben gönderdim 2 ay kızımı böyle şeyler istenmedi tek suluk  dediler isteseler göndermezdim  o kesinde 9 bin kırtasiye yarım gün 1 ay yani cumartesi pazar hariç 6 binde ayrı tabia
0 oy
(764 puan) tarafından
Bızım öğretmen bı kırtasıye ıle anlaşmış 8500 den 6bıne düşürmüşler malzeme lıstesındeki ihtıyaçları
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Hayret içerisindeyim 2 gündür. Bunlar nasıl listeler Allah aşkına. Yani Türkiyede kreşlerin hala lüks olarak görülmesine anlam veremiyorum. Tek maaşla millet geçinemiyor, iki kişi çalışsa kreş parası kırtasiye parası yetişemiyor. Kreşler ihtiyaçtır ya lüks değil. Neden bunca veli buna hiç tepki göstermiyor bunu da anlamıyorum. Ben yurtdışındayım kreşe aylık ödeme yapıyoruz. 3 öğün yemek+ara öğün, kırtasiye ürünleri hep kreşten zaten.  Aylık ödeme dışında kuruş ödemiyoruz ve ücreti gerçekten çok makul. 
0 oy
(7,182 puan) tarafından

Kız bu ne  saray listesi gibi :ninja:

0 oy
(10,971 puan) tarafından
hay maşallah :) hepsi bitiyor mu dönem boyunca ya da kullanıyorlar mı? bir de keşke kendileri alsa her şeyi bulmak zor olur kesin
0 oy
(918 puan) tarafından
Makyaj pamuğunu öğretmen mi kullanacak çocuk mu acaba
0 oy
(930 puan) tarafından
2 buçuk 3 tutar cnm  çok uzunmus

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 418 göst.
7 Nisan 2022 Aile kategorisinde Rabia... (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.