0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben doğumdan sonra Bebek Bakımı uygulamasından keşfettim, 6 aydır buradayım.

O kadar eski değilim. Buradan sevdiğiniz, saydığınız birileri var mı? Ben aklımda tutamıyorum ama çok var.

28 Cevaplar

0 oy
(842 puan) tarafından
Kızım 5 yaşında ona hamıleyken keşfettim eski sohbetler harıkaydı kızlar çok samımk herkes birbirinı tanıyordu 
-Reklam-
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Bende bir kere gebe sorularına bir şey yazdım uyarı aldım, sohbet bölümüne sorun, diye. Orada da ara ara görüyordum böyle şeyleri sohbet bölümüne konuşun diye. Sonrasında keşfettim. 4 ay oldu galiba. 
0 oy
(1,604 puan) tarafından
 Daha  1 ay oncesine kadar kayıt oldum 2 yıldır uygulama var sadece bebek takibi old.zannediyordum takı 1 ay öncesine denk doktor bebeğin hapsirinca ciğerleri oynamış dedi  bende o daraltiyla burayı keşfettim bı kaç kişiyle tanışıp yazmıştım sonrasında başka Dr ye gösterdim Dilan o ara bunalimdayken iade burada kafa dengi bı kaç kişiyle arkdas oldum
0 oy
(17,467 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gebelik takibi bebek bakımı en son burası bebek bakımında açılan postlara sohbet bölümüne yazın diye uyarı veriyorlardı ayrı üyelik açmam gerektiğini sonra fark ettim 3 yaşına yakın bir oğlum var doğduğundan beri burdayım  bir kaç tane var Gözde Duru( epeydir görmüyorum) Gözde Mina Nagiş  çok aklı başında yorumları olan ilk aklima gelenler bunlar 
0 oy
(6,677 puan) tarafından

Ben hamileyken indirmiştim ama burayı kesfetmem baya zaman aldı doğurmaya yakın keşfettim :D

3 senedr burdayım 

Kardeş gibi arkadaşlarım var görüştüğüm <3

0 oy
tarafından
Kızıma hamile iken keşfettim. Hep uzaktan izledim hemen hemen 2 sene oluyor. Bu 3/4. hesabım olabilir. 

Burda severek ve gerçekten her postta yorum yazmış mı diye merak ettiğim kişilerin başında yer alıyorsun. Çok fazla bilgileniyorum Allah razı olsun senden. 

Bir de senden bir ricam olacak. Şu an yorum yazınca aklima geldi. 

Whatsapp ta kanal var. Benim aşırı eksiğim var  bunları sosyla medya uzadı gideremiyorum. Diğer türlü olanagim yok. Sen mesela kanal açsan bize link atsan orda sadece sen düzenli bilgi paylaşımı yapsan olur mu ? 

Öyle bir şey olursa çok çok sevinirim.
tarafından
Çok teşekkür ederim güzelim yardımcı olduğumu duyunca mutlu oldum. WhatsAppta kanal açamam ancak merak ettiğin ve benim bildiğim bir mesele varsa mutlaka elimden geldiğince yardım ederim.❤️
tarafından
Burayı fazla sevmiyorum çok saçmalıyorlar. Arada can sıkıntısından giriyorum.  Ama çok teşekkür ederim bir sorun varsa danisacagim. Benim gibi çok fazla kişi vardır diye sundum bu fikri.

Ben sosyal medya kullanmıyorum bu arada Whatsapptan takip ettiğiniz dini iverikli kanal var mı? Varsa bana link atar mısınız bir türlü bulamadım. Faydası olsun çok istiyorum.
tarafından
Malesef ki yok, ben de sosyal medya kullanmıyorum. Sohbetlere derslere gider, hocalarıma sorarım.
tarafından
İnşallah bana da nasip olur diyeyim o zaman . Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️
tarafından
Cümlemizden. ❤️
0 oy
(14,756 puan) tarafından
2019 dan beri burdayim kizima hamileyken bulmustum 

sevdigim saydigim da var sildigim de 
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Oğlum 5.5 yaşında.

7 haftalıkken gelmiştim buraya,o zamanlar soru sohbet kısmı yoktu sadece hamilelik kısmı vardı.

Önce ordaydim sonra burası açıldı. Buraya tasndik :)

Yani 6 sene oldu

İlgili sorular

+3 oy
55 cevap 1,206 göst.
15 Aralık 2024 Aile kategorisinde Kralice55 (7,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 507 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,314 göst.
1 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Sümeyye1305 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy