+2 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (823 puan) tarafından

Ev taşıyorum eşimin teyzesi sağolsun çok yardımcı oldu 

Ama bütün düzenime karışıyor neyi koysam yer degistiriyo ev kendi evi gibi plan uapiyor şunu şuraya koy diyor benim koyduğum yerden çekiyor kackere diyorum bak bu benim evim ben böyle istiyorum sevmem karışan insanı valla basım agridi makyaj aynasına taktı olmamış köşeye ** diyorum bak ben böyle istiyorum benim için böyle kullnisli şimdide koltuğu nasıl koyacağını planlıyor napim şimdi :angel:

7 Cevaplar

+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Ev taşıma sürecindeki yardımını göz ardı etme, bu zor zamanında yanında olmuş bizim akrabalar iş olduğu zaman kaçacak delik ararlar, bak ne güzel seninki yaşı büyük olduğu halde yardima gelmiş, yer değiştirmesi zor olan eşyalarda ayak diret ama diğerlerinde boşver onun dediği olmuş gibi yap o gittikten sonra yine gönlünce değiştirirsin....

Güle güle oturun inşallah:))
(823 puan) tarafından
Ya tabi o olmasa yapamazdim sağolsun ama sürekli karışması değiştirmesi kizdieiyo beni
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Tamam tamam de sen bildiğini yap yine canım. O kadar yardım etmiş sonuçta sağolsun, az katlaniver.
(823 puan) tarafından
Canim yanımda ve okadar ısrarcı birisiki
0 oy
(886 puan) tarafından
Ben yeterınce düzen tutkunuyum kimse duzenıme karısamz
(823 puan) tarafından
Bende öyleyim tabak çanak ses etmiyorum ama TV nereye koyacağım ona bile yok diyor
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Tamam teyze senin gönlün olsun ama sen gidince ben her şeyi kendi istediğim gibi tekrar değiştireceğim de. Mobilya gibi şeyleri asla ona sorma ama ufak tefek şeylere göz yum bence ben Küçücük çocukla iki kez taşındım da bir Allah'ın kulu imdadıma yetişmedi bir görümcem o da sadece tabaklari gazeteye sardı kayınvalidem kızım sen oruçsun yoruldun gel otur dedi 
(823 puan) tarafından
Ya zaten sormam ama şuan plan yapıyor yok dedikçe birde ev küçük bir koydumu asla ceviiremem
0 oy
tarafından
Yardıma gelmiş sonuçta bırak yapsın sonra çıkar gider ağır ağır kendini düzenini oturtursun Allah razı olsun gelmiş yine 
(823 puan) tarafından
Nasıl cikarim koltuğu yatağı hepsi çok ağır eşyalar dolabın yönüne kadar diyor bahsettiğim bardak çanak değil Tv mesela  monte edilecek o diyor ille bu duvara şimdi oraya monte etse nasıl cikarim bida
0 oy
(1,428 puan) tarafından
B...k var susmazlar anam susmazlar
(823 puan) tarafından
Ya çok yardımcı oldu Allah razı olsun seviyorum tda ama işte karismasa
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Sen böyle yapsan da ben yine kendi bildiğim gibi yapacağım, de. 
(823 puan) tarafından
Öyle diyeceğim artik

İlgili bir soru bulunamadı

408,401 soru

12,269,834 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...