0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (226 puan) tarafından
Kizlar benim 4yasinda Bi kızım var adı eslem anlamı kendini Allaha adayan kadın demek şimdi 26haftalik hamileyim buda kız ismini başından beri hep buğlem dedim eşim de beğendi hem kızıma uyum sağlıyor hemde anlamı cenneti müjdeleyen melek demek ama Bi rüya gördüm hayatımda hiç duymadığım Bi isimle karnımı seviyordum Ceylin kızım diye sonra uyandım anlamına baktim cennet kapısı demek buglem istiyorum aslında ama rüya görünce de ikilemde kaldım bu arada sizler ne koyacaksınız sağlıkla gelirler inşallah :)

11 Cevaplar

0 oy
(186 puan) tarafından
Bende hiç bilmiyorum inanki ya belli değil daha kaç haftalıksın
(226 puan) tarafından
26haftaligim canım sen kaç haftaliksin
(186 puan) tarafından
27 oldum kısmetse.  Bende rüyayla karışık bir isim gördüm ama anlamı dini birşey değildi koymak zorunda değilsin demişlerdi
-Reklam-
0 oy
(1,125 puan) tarafından

Benim de kızım olacak. İsmini babası koydu. Ama söylemek istemiyorum. Daha önce kimseden duymadım, herkese de yayılsın istemiyorum. Şimdiki uçuk kaçık isimlerden değil. Normal nit isim. 

Mesela ben Emre Fel'i 3 yıl önce dinliyordum. Bu sene meşhur olunca artık dinlemiyorum. :)

(1,893 puan) tarafından
Özür dilerim ama hiç sevmediğim nefret ettiğim insan tipisin. Tekrardan özür diliyorum. Sadece bu tarz insanlardan iğreti oluyorum ondan sana yazdım sende yazınca.
(1,125 puan) tarafından
Bir şey diyemem :) herkes gibi olmayı sevmiyorum. Bu da benim tercihim.
(1,893 puan) tarafından
Ahhahaha deme kız öyle deme :)))) kudurdum burda :)))
(226 puan) tarafından
Kizlar tartışmayın ne gerek var nihayetinde zevkler ve renkler tartışılmaz :)
(1,893 puan) tarafından
Yok canım tartışma yok. Birbirimizi tanımayız etmeyiz. Neden tartışalım :)
(226 puan) tarafından
Anladım canım senide anlıyorum dediğini bende sakinan göze çöp batar tarafiyim:))
(1,893 puan) tarafından
Tabi canım :)
(1,125 puan) tarafından
Yok canım ne tartışması :) medenice fikirlerimizi ifade ettik :)
(2,603 puan) tarafından
Emre Fel'i şimdi dinlemekle 3 sene önce dinlemenin arasında ne fark var, 3 sene önden mi gitmiş oldunyz. Ya da çocuğunuza kimsede olmayan bir isim koyunca Yüksek İsim Kurulu falan madalya mı takıyor. Beni yanlış da anlayabilirsin, ama bu ciddi bir psikolojik sorun. Kimse gibi olmama isteği. Öyle ki daha doğmamış çocuğa bile kimse gibi olmama fikrini alışıyorsunuz. Herkesin adı Ali'dir ama benim oğlum da ayrı bir Ali'dir mesela. Böyle bakabilmek daha sağlıklı.
Ben de medenice fikirlerimi dile getirdim, kavga dövüş yok :D
(1,371 puan) tarafından
+ben de katılıyorum.
(1,893 puan) tarafından
Indigo bu dövmeden dövmek olmuş biraz :)
(2,603 puan) tarafından
Şiddete karşıyım :)
(1,893 puan) tarafından
Kesinlikle :)
(1,125 puan) tarafından
İndigo Hanım siz bildiğiniz kavga ederek yazmışsınız. Farkında mısınız yazarak bile kavga ediyorsunuz. Asıl psikolojik problem bu olsa gerek. Tabii ki 3 sene önden gitmiyorum ve herhangi bir madalya alacak değilim. Böyle bir beklenti içinde olsaydım evet, hasta olabilirdim. Ama etrafımda sürekli duyduğum aynı isimlerden, aynı şarkılardan, aynı gönderilerden hoşnut değilim ve sevmediğim şeyi de yapmıyorum. Bu beni neden hasta yapsın ki?
(2,603 puan) tarafından
Tamam en çok sensin :) Sevgiler.
0 oy
(3,542 puan) tarafından
Internetteki anlamlarına bakma canım guvenme direk bi hocaya sor
(226 puan) tarafından
Canım benim yengem hoca isimde Bi hesap yapıyor tam nedir bilmiyorum ama anne baba adı ve çocuk adıyla yapılıyor ben ilk kızımda da ona danistim uyumlu koyabilirsin dedi bunda da buglemi söyledim buda yüksek uyumda çıktı
(3,542 puan) tarafından
He anladım kuzum hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Buglem ismini 2014 yılında duymuştum çok hoşuma gitmisti hamileydim kizim olursa koyacaktim oğlum oldu :)  ikinciye hemile oluncada Belinay istiyordum yine oğlum oldu :) artık kız ismi düşünmüyorum ben :)
(226 puan) tarafından
Benimde ikincide erkek olursa Eymen olsun dedim kızıma da uyum sağlıyor diye eslem Eymen Bi kızım daha oldu :) insanoğlu işte canım kızı olunca ikinci erkek olsun istiyo oğlu olunca kızı olsun istiyor ama herseyden önce sağlık tabi
0 oy
tarafından
Buglem çok güzelmiş. Hem uyumlu hemde anlamlı.

Defne koydum ben :)) yaz kış yeşil yaprakları olan guxek kokulu ağaç ve güzel ahlaklı kadın demek 
0 oy
(13,597 puan) tarafından

Ceylin çok daha güzel :) 

İki oğlum var Kuzey ve Atlas ileride bi kızım olursa Asya koyardım :D

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Rüyanda net gördüysen onu koy. Ben Bilge Sena koydum 
0 oy
(832 puan) tarafından
Biz degiştik simay olarak hoşumuza gidiyor şimdilik 22 haftaya gircez 
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Kızım yok ama olsa İnci veya Nehir koyardım. 
0 oy
(969 puan) tarafından
1 kızım var adı Su oğlumuz olacak şimdi nasip olursa ona da Efe düşünüyoruz 
0 oy
(4,142 puan) tarafından
Kızım olsa Alya , Ahsen,  Eslem,  Buğlem isimleri arasından birini koymak isterdim... Ecrin duydum bir kaç kez bir de o da fena değil 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 758 göst.
0 oy
8 cevap 200 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde MinnieMouse (2,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 580 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rabia6606 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ikbll (2 puan) tarafından soruldu