+1 oy
196 göst.
Aile kategorisinde (23 puan) tarafından
Kizlar ehliyet alacam karar veremedim daha önce hiç deneyimim yok. Ama manuel yapamam diyorum.  Dosya yakmayayim diyorum. Ama herkes köydeki o essekler suruyor sen ögrenirsin diyorlar. Ama sinavi cok zor olmuş.esimde bana birakti tabi kalbi manuelden yana. Lazim etti manuel kullanmak zorunda kalsan. Birinin arabasini alsan manuel olsa diyorlar. Ama ben korkuyorum. Baskasnin arabasini kullanamam bile. Siz diyin napayim

14 Cevaplar

+1 oy
(16,182 puan) tarafından
Manuel alsan otomatik kullanabilirsin ehliyetin ile ama otomatik ehliyet alsan manuel kullanamazsin

O yüzden kesinlikte manuel ki zor değil hevesinde varmış 
(23 puan) tarafından
Hevesim var ama yapamam sınavı cok zorlasti alamam diyorum
(16,182 puan) tarafından
Ya öyle düşünme emin ol çalıştıktan sonra zor diye bişey yok
-Reklam-
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Manuel al her ikisini de kullanabilirsin merak etme kendine güven 
0 oy
(13,077 puan) tarafından
Manuel almanı tavsiye ederim. Manuel alirsan her ikisini de kullanırsın otomatik alirsan Manuel şansın olmaz. Diyelim ki otomatik ehliyet aldın butcen Manuel arabaya yetti o zaman nolcak canım araba kapıda ehliyet cüzdanda kalacak.
0 oy
(93 puan) tarafından
Ben manuel aldım. Bizde otomatik için imkan yoktu. Ama yerinde olsam manuel alırım. Zor değil zaten
0 oy
(768 puan) tarafından
Kız otomatik arabayı da sen parkedeceksin zaten sınavda, ikisinin tek farkı vites atarken debriyaja basmak
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Ben manuel ehliyet aldım ama arabam otomatik bi gün araba tamirdeydi hastane işim oldu arkadaşımdan istedim onun kide manuel araba polis cevirdi o gün  iyi ki manuel ehliyeti almışım dedim otomatik ehliyet alınc sıkıntı oluyomus 
0 oy
(616 puan) tarafından
10 yil once manuel aldim simdi olsa yine manuel alirim zoru ogrenince kolaya sadece alismak kaliyor
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Ben manuel aldım 
0 oy
(10,900 puan) tarafından
eskiden böyle fark yoktu nşye böyle yaptılarsa hiç anlamadım 
0 oy
(1,387 puan) tarafından
Ben otomatik aldım kendine güvenmenle alakalı ben manuelden kalırım dedim istemedim almayı önceden babamın 4×4ünü kullandığım halde kesin yapamam dedim otomatiğe yazıldım iyikide yazıldım 3 sınavdan ilkinde geçtim o halde zorlandım neyse bazı arkadaşlarım manuel almak istedi zor diye alamayan çok oldu birinin dosyası yandı hatta parasıda gitti hep her sınav 600 tl falandı o zamandı şuan bilmiyorum kendine güveniyorsan manuel al ama yapamam dersen her araba artık otomatik ve çok rahat manuel yavaş yavaş eskide kaldı ben kendime küçük yarı manuel yarı otomatik araba aldım ikisinide kullanıyorum şimdi çok konforlu otomatik alayım kullanmayayım yok yarı yarıya satılan araçlarda var ve araştırırsan hemen hemen aynı fiyat 
0 oy
(1,847 puan) tarafından

Ben manuel almıştım o zaman eşimle nişanlıydık sen manuel al arabamız otomatik olur ama sen zoru öğren demişti. İki arabamız oldu ikiside manueldi:D ehliyeti almasıda zor olmadı şuan aktif kullanıyorum zorlanmadım. 

0 oy
tarafından
Zor değil canım neden zor olsun bak maşallah cesaretin de var alışınca manuel daha iyi geliyor bazen sinirini vitesten çıkarıyorsun güzel oluyor 
0 oy
(2,551 puan) tarafından
Otomatik alırsan senin bi yönden zararına olur canım çünkü her araç otomatik değil bi gün Manuel sürmek zorunda kalırsın süremezsin 

Ama Manuel alırsan otomatiğe de kolaylıkla sürebilirsin
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Ben Manuel aldım. Yine de suremiyorum tekte nasıl kazandım hala bilmiyorum:D tek anlamadığım köyde o eşekler sürüyor derken ne alaka
(23 puan) tarafından
Nebilim anlamadim hani onlar bilmiyor gibisinden mi dedi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde yusra25 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 198 göst.
17 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kekik4 (2,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 159 göst.
+1 oy
4 cevap 154 göst.
5 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tubikdeyinlutfen (1,550 puan) tarafından soruldu

403,376 soru

12,083,486 cevap

36,361 kullanıcı

...