0 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim 1 ay sonra 1 yaşına girecek ona bi doğum günü hazırlamak istiyorum sadece eşim ben olucaz bu arada ama düşünüyorumda ne hediye almalıyım ilk doğum günü hediyesi olucak ama eşimle ben karar veremedik  snjdjdjd. Oyuncak falan sürekli alıyorum biraz değişik fikirler bekliyorum

5 Cevaplar

0 oy
(1,167 puan) tarafından
Aile resminizin oldugu bir kolye yaptirin ya da hepinizin isminin yazdığı bir bileklik künye kolye.İlk yaşinin hatirasi olarak hep saklasin :)
(12,728 puan) tarafından
el ayak boyama yapıyorlar, böyle bir tablo da olabilir, senin fikrin de iyi
(55 puan) tarafından
Bileklik künye iyi fikirmiş valla bende böyle globber gibi bişeyler düşünüyordum ama ne kadar kullanır sever mi diye düşünüyordum
-Reklam-
0 oy
(923 puan) tarafından
Biz kaydıraklı toplu hazurlu bı set vardı onu almıştık şimdi kardeşiyle birlikte oynuyorlar içinde normal oyuncakları var ama bu aldığımız daha çok ilgilerini çekiyor 
(55 puan) tarafından
Yaaa evde hiç yer yok ama güzel fikirmiş :)
0 oy
(2,403 puan) tarafından
İlk yaş doğum gününü neden kalabalık yapmıyorsun canım ilk yaşı sonuçta 
(55 puan) tarafından
Bilmem istemedim biz bize yeter kızım anlamıcak zaten tanımıyacak da zaten kimseyi . Öyle koşu komşu akraba toplayıp bir ton masraf yapıp insan memnun edemicem valla. Kızım ben babası sakin sakin kutlarız o da mutlu olur. Diğer türlü ay ona tabak verildi mi ay o çay aldı mı . Yaptıklarım yetti mi güzel oldu mu diye uğraşıp durucam stres olucam.  Kızımla ilgilenmicem . Kızımın doğum günü mü yoksa gün mü yapıyoruz belli olmıcak Xkkdkdkdk yani ben böyle düşünüyorum
(2,403 puan) tarafından
Anladım canım iyi eğlenceler şimdiden :)
(55 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(11,401 puan) tarafından

Saç telinden kolye yaptırabilirsin :)

0 oy
(19,581 puan) tarafından
Paranı boşa harcamayip çocuğun için altın alabilirsin. Geleceğine hediye gibi. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 422 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Yosi (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 673 göst.
25 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kezbanozturk1903 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 466 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu

408,664 soru

12,282,066 cevap

37,908 kullanıcı

Kategoriler

...