0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,352 puan) tarafından
Bende bebeğime mama vermek istiyorum iki aydır kilo alımı az sütüm yetmiyor herhalde şimdi 4 aylık gaz yapmayan kilo yapan mama hangisi tecrübeli anneler 

14 Cevaplar

0 oy
(650 puan) tarafından
Doktorunuz demeden başlamayın derim.

Sorunuzun cevabı olarak. Bebelac Gold kullandım, memnun kaldım. 
(3,352 puan) tarafından
Golden goat ve hip arasinda kaldım bende keçi sütlü olandan
(650 puan) tarafından
İkisini de kullanmadım canım. Kullandığım mamanın da kilo alımı gayet iyiydi.

Benim bebeğime gaz yapmayan mama arkadaşımın bebegine yapmıştı. Birazda deneme yanılma yöntemi ile bulacaksın sende mamayi canım.
(3,352 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için araştıracagim biraz daha
-Reklam-
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Sadece kilo olsun diye mama vermek ne kadar doğru bilemedim 

Soruna gelince bebelac gold veriyorum ben sütüm yetmediği zaman günde bir küçük biberon veriyorum büyüğümdede kullanmıştık memnunuz biz 
(3,352 puan) tarafından
Sadece kilo için değil aslında yeterli gelmiyor sütüm kabızlık sorunu oluşuyor o yüzden
(1,828 puan) tarafından
Anladım cnm dediğim gibi bebelac gold bize iyi geliy
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Aptamil bize kabızlık yapmıştı her bebeğe yapacak diye bişi elbette ki yok..

Biz bebelacla büyüdük teyzesi :)

(3,352 puan) tarafından
Keçi sütlü olandan almak istiyorum ama kullanan var mı acaba bende ilk oğluma verdim ama mama icmedi
(14,491 puan) tarafından
Ah bilemiyorum kuzum o zaman keçi sütlü falan ben duymadım :)
0 oy
(410 puan) tarafından
Şu mama gaz yapmaz kilo aldırır diyemeyiz çünkü her çocukta farklı oluyor, kaç tane denedik kızıma sadece Bebelac Gold iyi geldi memnundum. 
0 oy
(258 puan) tarafından
Ben hipp kullandım canım çokta memnundum kilo alımı herşeyi iyiydi gaz da yapmadı bize 
0 oy
(2,617 puan) tarafından
Sma kullanıyoruz memnunum
0 oy
(1,907 puan) tarafından
2 noya kadar Bebelac Gold 3 no itibariyle hipp organik combiotic 
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Ben Aptamil kulandim yaramadi Bebelac ta öyle  ama  sma çok iyiydi gaz filan yapmadı 
0 oy
(102 puan) tarafından
Canım ben Aptamil kullanıyorum çok iyi bi mama dir
0 oy
(363 puan) tarafından
Keçisütlü mamayı sormuşsunuz ben kullandım anne sütü aldığı zaman keçi sütlü mama veriyordum. Bebekten bebeğe değişir muhtemelen benim bebeğim içmişti. Ama ağır bi mama kusarsa çok kötü kokuyordu mama da ağır kokuyordu zaten ama keçisütünün besleyici özelliği için kullandım. Kilo alımı fazla değil ideal standartlardaydı. Yalnız keçisütü içerik olarak diğer formül mamalar kadar zengin değil en büyük artısı keçi sütü içeriği ve bu sebeple çok güzel reklamını yapıyor olmaları. Ben anne sütü kesilince direk mama değiştirdim sma optiproya geçtim. Dediğim gibi anne sütünden alması gerekeni alıyordu keçisütlü mama ile destekliyordum. Ama tek başına içerik olarak yeterli değil.
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Mama vermiyorum ama Golden goat en iyisi bana göre sindirimi diğerlerine göre çok daha kolay kilo alımına gelişimine çok faydası var hemen toparlıyor. Kızımdan biliyorum+çevremde susn bile çok kullanan var hepsi Bebelac dan falan geçti 
0 oy
(2,789 puan) tarafından
Bebelac gold kullansik memnundum
0 oy
(3,052 puan) tarafından
Sma kullanıyorum çokta memnunum  canim
0 oy
(31 puan) tarafından
Aklınıza gelen bütün mamaları kullandım kilo aldrmadi. Bebelac gold kullandim kısa sürede toparlandi bebeğim. Tavsiye ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
10 cevap 262 göst.
7 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
30 Temmuz 2021 Aile kategorisinde ercno (140 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,155 cevap

36,811 kullanıcı