+1 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (49 puan) tarafından
kızlar ben 75 kiloydum 71 kilo oldum boyum 1.64 . yürümek karını inceltirmi göbeğim var biraz yürümenin faydası olurmu yoksa illa göbek için sporlarmı yapmak gerek manken gibiydim eskiden bir ara hatta 43. 47 kiloya düşmüştüm tabi o zamanlar çok az yiyordum . en çok bacaklarım ve karnım gözüme batıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(1,324 puan) tarafından
Yürüyüşte etkili olur mesela 4 gün yürüyüş yapabilirsiniz 2 gün evde pilates yapabilirsiniz. Ama göbek için spora ek yağ yakmak için uygun diyetle desteklemek gerekir 
(49 puan) tarafından
teşekkürler cevap için
-Reklam-
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Yürümek metabolizmayı hızlandırır bölgesel inceltmez. Göbek ve iç bacak diğer bölgelere göre en zor olan bolgeler. İnatçı olmak lazım,  gitmiyor , incelmiyor gibi görünsede gidiyor aslında. PlayStoreden uygulama indirip yapabilirsin. Her birini 3 set şeklinde ilerlersen çok faydasını görürsün. Bir de kalça karın inceltmek istiyorsan ekmeği keseceksin. Çünkü direkt oraya yağ yapıyor ekmek. 
(49 puan) tarafından
ekmeği tamamenmi kesiyoruz ? ekmeksiz yemeği nasıl yiyosunuz :( karpuzu bile ekmekle yiyorum
(1,471 puan) tarafından
Tam buğday , çavdar ekmeği gibi ekmekler alabilirsin. Ekmeksiz yemeye alışınca canın ekmek istemiyor.
Benim eşim makarnayı bile ekmekle yer ama kurununda kurusu. :(
0 oy
(9,682 puan) tarafından
Tempolu yürüyüşün faydası olur tabii ki ama aralarda kardiyo egzersizi eklersen daha faydalı olur haftada bir iki kere

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,441,201 soru

23,690,250 cevap

310,888 kullanıcı

...