0 oy
99 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,665 puan) tarafından
Kızlar ben vermedim bugüne kadar herkeste biliyor bunu çikolata kraker de sınırlı hergun değil biyerde denk velirse ama cips ve jelibon konusunda netim vermiyorum dün annemlere gitmişti sekiz yaş yegenimle oynasın diye yeğenim cips yerken buna da vermişler yemiş çok sinirlendim tadını öğrendiği için çünkü kızım zaten ben sinir koymasam çok seviyor sürekli yer aburcubur siz olsanız tepkiniz ne olurdu yani yan evde oturuyorum desin gidip alayım sonra yesin yeğenim 

4 Cevaplar

0 oy
(3,529 puan) tarafından
Zaten sen sınır koyunca yemiyormuş kendini üzme kızına kötü bir şey olduğunu bir daha yemeyeceğini söyle. Evde kendin yapar arada gönlünü de edersin
(1,665 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
Ben cok sinirleniyordum boyle oldugunda ama simdi ben bile gucum yetmiyor cocuk istiyor almak zorunda kaliyorum cevredekiler ver aman aglamasin dedigi icin gucun yetiyorsa verdirme.ama cocuk aglamistir buyuk yiyor diye istemistir vermislerdir o baska
(1,665 puan) tarafından
Evet işte büyük olan yiyor diye mecbur kalmış ama şimdi tadını öğrendk ben nasıl engel olucsm
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Benim kıIkda ilk 3 yaşında yedi. Ablamdaydı yeğenim açmiş gizlice odada yerken benimki basmış oturmuş yemişler. Napalım olmus. Bende asla gidip almam ama olan oldu 
(1,665 puan) tarafından
Ama işte ben annemi uyarmasam inan nasıl olsa yedi diye hep verir
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Tabiki de sağlıklı şeyler değil ama bu kadar net sınırlarm yok eve almam markette görünce isterse hadi başka bir şey alalım diye ilgisini dağıtırım ama arkadaşlarda olsun ailemlerde olsun yeniyor olunca isterse veririm tadını evet biliyor anne çok güzel diyor yerken de ama başka zaman illaki bunu al demez 
(1,665 puan) tarafından
Anladım canım

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 968 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 192 göst.
14 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu

409,950 soru

12,325,892 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...