0 oy
166 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (123 puan) tarafından
1 aylık oğlum var kucakta durmayı ve uyumayı çok seviyor kanguru almayı düşünüyorum kullanışlı mıdır sizce diğer oğlumda hic gerek duymadim bebek arabasında durur uyurdu ama bu hic durmuyor 

8 Cevaplar

0 oy
(175 puan) tarafından
Kızım 11 aylık hala kullanıyorum,o kadar rahat ediyorum ki,araba ile gidemediğim yerlere kanguruyu takıyorum gidiyorum. alış veriş ,yürüyüş akliniza ne gelirse,anlayacağınız yanımdan ayırmıyorum bebek arabasının altına koyuyorum bir yere gittiğimizde uyuyacakca kalabalık bir ortamsa takıyorum kanguruyu hem uyutuyorum hemde rahatlıkla içinde emziriyorum.her bebek sevmez ama benim kızım alışık bebekliginden beri,denemenizi tavsiye ederim
(123 puan) tarafından
Aldım canım inşallah bende memnun kalırım
(175 puan) tarafından
Insallah kalırsın,hayırlı olsun
-Reklam-
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Ben almıştım hiç memnun kalmamıştım
(123 puan) tarafından
Neden peki canım?
0 oy
(697 puan) tarafından
Ben aldım da kullanmadım hiç kardeşime verdim. O çok kullanıyor pratik olduğunu söylüyor 
0 oy
tarafından
Ben gorumcemden ödünç aldım. Oğlumun bacağını sıkmış geçende az gezdirmistim. 5.5 aylık suan . Daha kullanamicam 
0 oy
(261 puan) tarafından
Ben kanguru seviyorum oğlumu 1 yaşını gecene kadar kanguruda taşıdım artık bacakları uzayınca yurumemi engellemeye başladı diye kullanamadim.  Bana göre bebek arabasından daha kullanışlı daha pratik geliyor bana . Kanguruya koyar koymaz uyurdu zaten rahat geliy9du ona. Şimdi ikinciye hamileyim yine kanguru kullanirm yüksek ihtimalle 
0 oy
(13,141 puan) tarafından

image

sundan kullandim ama yenidogan aparati yok daha buyuktu rahat bi urun. Simdi buyuduler satisa koydum
0 oy
(9,823 puan) tarafından
Ben ilk kızımda aldım canım. Alacaksan çift kullanımlısını al şimdi nasip olursa diğer evladım dogunca kullanmak için yıkadım 
0 oy
(656 puan) tarafından
Ben bu markanin yenidogan aparatli ve ice bakan klasik modelini nerdeyse 1.5 yasa kadar kullandim.40 gunden sonra kullandim parkta avm de disarda asiri memnun kaldim hem saglamdi hem bebek icinde hemen uyuyordu.Kanguru kullanmak bazen bebek arabasindan bile konforluydu.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
16 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan89 (1,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.
23 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 461 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,794 soru

23,612,533 cevap

306,436 kullanıcı

...