0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (268 puan) tarafından
Yusuf peygamberden ötürü bazı rüyaların özellikle de dini açıdan olan rüyaların bir mesaj verdiğine inancım var açıkçası ama bazen de tabi bilinçaltımızın sonucu gördüğümüz rüyalar interneti Rüya tabirlerini araştırdığımız zaman her sefer farklı bir şey söylüyor siz Rüya tabirlerini nereden bakıyorsunuz ya da bakıyor musunuz ben her siteye güvenip inanmasam da rüyayı hatırladığım zaman bir araştırma yapıyorum gözü gezdiriyorum mesela bugün öğretmenime eski öğretmenime hediye verdiğimi gördüm hediye tuvalet kağıdıydı :D 

7 Cevaplar

0 oy
(20,064 puan) tarafından
Bende bazı rüyaların mesaj verdiğine uyarı nitelikli olduğuna inanıyorum ama hiç bi yere bakmıyorum malesef gerçeği yansıtan yorumlar pek yok kötüyse şerrinden Allaha sığınırım diyorum iyyiyse zaten hoşuma gider :)
-Reklam-
0 oy
(10,487 puan) tarafından
inanmıyorum. ha doğruysa bile bunun yorumlaması rüyada at gördüm, ev gördüm bu neyi işaret eder gibi tabirlere inanmam. baştan sonra bir hikaye olarak yorumlanması gerektiğine inanırım. bunu da herkesin yapabileceğini düşünmüyorum. bu yüzden kolay kolay kimseye rüya anlatmam 
0 oy
(353 puan) tarafından
Yani haberci rüyalar var diye biliyorum. Etkisinden çıkamadığım çok net hatırladığım bi kaç rüyam var mesela. Haberci olduğunu düşünmüştüm ve ciddi anlamda etkilemişti beni ve değiştirdiği bazı şeyler olmuştu. Birde hatırlamadığım bi kaynakta rüyaların saatinin de anlam taşıdığını okumuştum. Mesela sabah ezanından önce mi görüldü sonra mı gibi gibi.. ama doğruluğuna hiç emin değilim bildiğiniz üzere teknoloji çağındayız ama bilgi kirliliğide bi o kadar fazla.
(210 puan) tarafından
sabah görülen rüyalar ahir zamanda 'müslüman' için gerçekleşme ihtimali yüksek olan rüyalardır. Hadiste geçtiği üzere.
(353 puan) tarafından
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
0 oy
(5,015 puan) tarafından
Gecen gece rüyamda karabulutlar gördüm karışık rüyalar gördüm. Sabah uyandım. Bugün kötü şeyler olmaz inşallah dedim . En yakın arkadaşımla kavga ettik küstük. İnanıyorum maalesef. 
(268 puan) tarafından
İnşallah barışırsınız
(5,015 puan) tarafından
Maalesef gerçek yüzünü gördüm barışmak istemiyorum.  Bundan 15 gün öncede rüyamda yerde yüzlerce yilan geziyormus görmüştüm. Artık inanmaya başladım rüyalarıma
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Bende 1 gecede aynı rüyayı 2 kez gördüm cok korktum kızımla balkonda oynuyoduk Amanda vardı balkonun bi kısmı tahtadandı kızım o taraftaydı babamın elinden tuttu zıplamaya basladı birden tahta kırıldı kızım ordan aşşa düştü bende sıcrayarak uyandım hala etkisi deyim günlerdir 
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Ben başkalarıyla ilgili ne rüya gorduysem o rüya tarzında mesela rüyada geçen eltimin evini gördüm evinde lagam suları pislik akıyordu aradan bu üçüncü gün kardeşi ceza evine girmiş 10 yıl ceza almış.yada birini güzel bir biçimde görsem mutlaka başına güzel bir şey gelir.ama konu kendime gelince Mualla 
0 oy
(9,178 puan) tarafından
Ben babamı rüyanda öldüğünü gördüm Rabbim babama uzun ömür versin inşallah. Neyse ben ağlıyordum ama nasıl ağlama feryat figan ediyordum ayaklarım tutmuyordu dizlerimin ustune çöküyordum ve etrafımda akraba konu komşu beni teseli ediyirdu aradan 10 gün geçti geçmedi babam yurt dışında beyin kanaması geçirdi sol tarafı felç oldu biz ambulansa gümrük kapısında babamı bekledik ordan hastaneye götürdük ve aynı rüyamı yaşadım dizlerim tutmadı ağlamaktan öldum ruyamdaki kişiler beni teseli etti. Rüyamda ben düşünce beni kaldirmaya çalışan komşumun kardeşi ben hastanede babam için ağlarken yürüyemezken kolumdan tuttu sakinleştirmeye çalıştı bazı rüyalardan korkuyorum artik

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 124 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esraren (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
7 cevap 240 göst.
20 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Sevdakaya85 (18 puan) tarafından soruldu