0 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kumru Fırat diye bi fenomeni takip ediyordum onlar paylaşmış haberde de bulamadım narin ölmüş mü

11 Cevaplar

+1 oy
(400 puan) tarafından
Evet bulunmuş cesedi öyle yaziyo internette ama heryere bakıldı falan diyolardi ceset çıkan yere önceden bakilmamismiydi sonradan mı oraya atıldı acaba tam bı açıklama yapılsaydı keske
(13,837 puan) tarafından
dhaa önce orda terlik bulmuşlar, aile o terliğin narine ait olmadığını söylemiş. evinden 3 km uzaklıkta! ekiplerin kafasını karıştırmak için dediler kesin!
(400 puan) tarafından
Olabilir belkide gitti günahsız melek çocuk cinayetlerine bir yenisi daha eklendi rabbim onların yanina koymasın insallah
-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından

A haberde şimdi gösteriyorlar ölü bulunmuş :'(

tarafından
Bende açtım a haberden izliyorum
0 oy
(291 puan) tarafından
Haberturk de gösteriyor ölü bulunmuş malesef
0 oy
(13,837 puan) tarafından

image

çuval içinde dereyatağında bulmuşlar maalesef. öldürülmüş 

(13,837 puan) tarafından
narinin oraya ilk gün mğ atıldığı aramalar başladıktan sonra mı atıldığı konuşuluyor şimdi, korkunç.
tarafından
Kimisi 3 km yazmış kimisi 2 kimisi 1 km bu bile çelişkili
(13,837 puan) tarafından
bir gazeteciden 1 km duydum ama geri kalan hepsi 3 km diyor. ama genel olarak bakarsak evinin dibi sayılır ve maalesef yenilerde atılmış olabileceğini konuşuyorlar. dereyatağında çok iyi gömülmüş bir şekilde bulunmuş. öylece atmamışlar bile.
narinin ailesi de çok güçlü bir aileymiş, bu yüzden kimse konuşamamış diğer köylülerden. aileden korkutuyormuş. tek amca ile bitmeyecek bu dava
tarafından
Güçlü derken zenginmi canım
(13,837 puan) tarafından
artıl zengin mi mafyatik mi orasını bilmiyorum
0 oy
(336 puan) tarafından

Evet canım maalesef yaa:(

0 oy
(20,333 puan) tarafından
Allah'ın cezası pislik. Allah'ım soracak hesabını. Ne istedi küçücük.yavrudan. pislik 
0 oy
(2,132 puan) tarafından

Evet maaleseff

image

0 oy
(22 puan) tarafından
Malesef ölü bulunmus
0 oy
(674 puan) tarafından

Evet maalesef cesedi bulunmuş. Şimdi haberler de son dakika olarak gösterdiler :(

0 oy
(428 puan) tarafından
Malesef ölü bulunmuş 
0 oy
tarafından
Ölmüş canım çok üzüldüm içim paramparça telefonu elime aldım  yıkıldım.okuyunva 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 153 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 290 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevgiii (125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 526 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,356 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 445 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dacc (152 puan) tarafından soruldu

412,195 soru

12,408,538 cevap

44,720 kullanıcı

Kategoriler

...