+1 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Bn bu hafta vestiyer mutfak dolabı konsol buzdolabı erzak dolabı çamaşır makinesi üstündeki dolabı makyaj aynamin olduğu dolabı hepsini silip düzenledim Konservemi yaptım domates salçami yaptım (kuruyor) biber salçami yaptım (o da kuruyor) yatak dolabı (yüklük yaptırdım oğlumun eşyalarını yorganları battaniyelerimi halılarını hepsini dizdim merdiven altında motor koyulan eşya koyulan bi oda var orayı temizledim bu hafta çok yoruldum sizler neler yaptınız 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haftayı annemlerde geçirdim köyde, biraz orman havası, biraz konserve, biraz misafir ağırlama biraz yemek derken döndüm eve
(177 puan) tarafından
Annemler yaylada bnmde salçam kurusun bikac günlugune bnde gitmeyi düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(7,265 puan) tarafından

Banada sendeki enerjiden gönderde bende dıştaki ambarımı düzenliyim8-):sleeping: Pazartesi nasıl gidip gelecem okula bilmiyorum. 8:30 da okulda olun dedi anasınıfı.. Maraton başlayacak bizde, 15 tatil ne zaman ki:woot: okul başlamadan yorgunluk çöktü şimdik. 

(177 puan) tarafından
Göndereyim cnm bnde daha bugün topladım çocuklar kaç yaşında bnmki 3 yaşında daha başlamadı okula
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Hiç bir iş yapmad okulun açılmasını bekledim umarım okul koşuşturması beni daha çok yormaz yapabilirm :)
(177 puan) tarafından
Daha benimki okula başlamadı kreşe de vermek istemedim daha küçük diye
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Bir aylık bebişim var sağolsun pek bişey yaptırmadi wcye bile gidemeyip eşimin gelmesini bekliyordum. Ama ilk fırsatta perdeleri yıkayacagim cam silicem vs vs 
(177 puan) tarafından
Oğlum küçükken bnde öyleydim şimdi 3 yaşında biraz daha rahattım oğlum doğduğunda uykusuzluk sütüm yetmiyor du vs. Çok zorlanıyodum
0 oy
(14,771 puan) tarafından
o kadar yogun geciyor ki gunlerim hangilerini yazsam bilemedim onumuzdeki hafta da oyle yogun sonra rutine binecek Allahin izniyle :)))) bakma vallaha cok yogun 
(177 puan) tarafından
Benim Önümüzdeki haftalar daha yoğun olacak nar ekşisi yapılacak zeytin toplanacak soba kurulacak vesaire
(14,771 puan) tarafından
Allah kolaylik versin hepimize kadinlarin isi zor cidden
0 oy
(3,240 puan) tarafından

Ellerine sağlık çok çalışmışsın☺️ Ben rutin işler dışında hiç bişey yapmadım halsiz bi haftaydı inşallah hafta sonu enerjimi topladım yeni hafta güzel geçecek :D

(177 puan) tarafından
Saol cnm inşallah diğer hafta da enerjik olururm
(3,240 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(749 puan) tarafından
Ben ailemin yanındaydım salça yaptık kısa süremiğine gittim diye dinlenmedim hiç vaktim değerlendirelim dedim iş güç arkadaşlarımla takıldım o kadar yoruldumki kürek kemiklerim ağırıyor ama yine akıllanmadım dün kaynanamlarda bugün kocamla dışarı çıktım haftayada yazlık kışlıkları değişim yapıcam bana dinlenmek yok hahahah
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Neler yapmadık ki cnm. Esımle halı yıkadık çoğunu o yıkadı ben az bı yardım ettim. Genel dip köşe temizlik yaptım. Giyinme odasını temizledim. Mutfak dolap ıclerını boşaltıp yikayip duzenledim. Makyaj masami tulbentlerimi yıkayıp duzenledim cok fazlaydi sallarım eşarplar derken cok yordu beni. Baya Bi iş yaptım hiç durmadım..perdelerimi yıkayıp astım. Yıkanan halıları açtım. Konservelerimi geçen hafta 50 bize, 50 gorumceme, 30 da kaynanama yaptım. Bugün kahvaltıdan sonra kaç saat dıkıs diktim makineyle. Evı supurdum. Yemek yaptım. Camasır astım. Buzluga kıslık malzeme attım bi kac poşet. Mutfagı toplayıp yarın için Pogaca yapıcam. Tkrr camasır var onlar yıkandı asilacak. Kaşlarımı alıcam genel cilt bakımı yaparım. Ütü var bı kac tane onu yapar uyurum sabah 7 de kalkarım kızım ve esımi okula göndericem ınsaallah :) 
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Hastalık,  temizlik, ve bol bol uzanma tam iyileştim bugünde adet oldum karın ağrısından kıvranıyorum 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 245 göst.
0 oy
6 cevap 114 göst.
21 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 877 göst.
3 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde turanelxan (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 368 göst.

408,634 soru

12,279,462 cevap

37,844 kullanıcı

Kategoriler

...