0 oy
129 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,532 puan) tarafından

image

image

Kizlar ise gitmeden çilek reçeli mi yapaym istiyorum  bir gece bekletin diyolar ben bekletmcem siz nasl yapiyorsnz 1saat bekletsem yetermi kendi suyu yetermi unuttum yapmayı su katıyor muyduk

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Su koymuyorum ve şeker kendılğinden erimeyene kadar pişirmem 3 4 saati buluyor yanı. Diğer türlü denemedim 
(2,532 puan) tarafından
Yaaaa ben bı kere çok bekletmeden yapmstm su katan varmı acaba resim attım
(2,532 puan) tarafından
Bende 6biciga kadar iki saat bekletsem olrmu 1saatte kaynar belki bı saatten az kaynar deglmi? 8 e hallederim
tarafından
Şeker tamamen erıyınce ocağa koyabilirsın en geç 1 saatte pişer yetişir yanı rahatlıkla
(2,532 puan) tarafından
Tmm yani pişmesi daha kısa kolay kavanozu da süslüycz kizlarimlada heves ettik sago lyxnm
-Reklam-
0 oy
(4,156 puan) tarafından
Erimese de suya ihtiyaç yok canım yetişir bence. Biraz da yarın güneşte bekletebilirsin üstüne bi tülbent geçirerek kıvamı koyulaşsın istersen 
(2,532 puan) tarafından
Tmm cnm tülbent koysam hepsine ortsem olrmu su kavanoz suslerinden aldım kapağına örtü ip yapıp baglocaz :) kizlarimla
(4,156 puan) tarafından
Hemen bugün mü kavanozlayacaksın yani canım. Benim dediğim tencereye tülbenti koyuyor annem hem güneş görsün hem içine bişey kaçmasın diye yani kavanozlarken değil yanlış anlatmiyim :D
(2,532 puan) tarafından
He tmm cnm evet hemen kavanozlaym diyorm
0 oy
(1,011 puan) tarafından
Yarım bardak kadar su koyup kaynamaya başlıyorum. Beklemeye gerek yok. Yarım saatte oluyor hemen hemen
(2,532 puan) tarafından
Demi suda koyuyum diyorum kendi suyu yetmezse dışarı çıkacaktım cikamadim
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Kizlarrrr kırk çarşambayı bir araya getirerek olacagi bu recelim taştı bı yandan kızartma yapıyorum köfte fln bı yandan çamaşırları asiyim pişerken dedm reçel fena şekilde taştı suyu gtti hep iki kavanoz ancak çıktı 2.5kilodan çok üzgünüm :(  
0 oy
(4,323 puan) tarafından
Ben bekletiyorum.sekerde Bi gece sabah kaynatiyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 117 göst.
10 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 323 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.