0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar diğer kızımda da yapmıştım kızımın göbek bağı düstü cıkıntılı kalmaması için bozuk parayla ve yemeniye sardım göbeğini nekadar sürede ice ceker acaba? 

8 Cevaplar

0 oy
(199 puan) tarafından
Bilen yokmuuu
-Reklam-
0 oy
(172 puan) tarafından
Nasıl yani hiçbir şey anlamadım 
(199 puan) tarafından
Göbek bağı düsüncesı fıtık gibi dısarı çıkıntılı oluo ya bebeklerin göbeği yuvarlak sekile içe cekilme sin diye bozuk parayla deliğin ustune koyup güzel Bi şekilde ice cekilme si sağlanıo
(172 puan) tarafından
Benim kızımda da vardı fıtık hiçbir şey yapmadım kendi kendine geçti doktor zaten hiç dokunma demişti Çok şükür geçti
0 oy
(13,423 puan) tarafından
öyle bir şey şeyi yapmaman gerekiyor 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Bunu da ilk defa duydum. Bilimsel hic bir dayanagi olmayan bisey yapiyosun. Yapmayan cikintili mi kaliyo yooo. Mikrop kaptircaksin acik kalmasi gerekiyo o yaranin.
0 oy
(653 puan) tarafından
Asil o dedigin saçma şeyi yapmaman gerekiyor. Hem mikrop kaptircaksin hemde öyle bizim müdahale etmemizle düzelecek bir şey değil o. Zamanla kendi duzelecek. Daha neler duycaz yaa çocuga yazik
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Kendi kendine düzeliyor zamanının ne önemi var bence elleme bide bozuk para falan enfeksiyon kapar bırak elleme
0 oy
tarafından
Göbek deliğinden enfeksiyon kapar böyle şeyler yapmayın lütfen doktorlar kesinlikle önermiyor fıtık birkaç ay geçince düzeliyor zaten doktora kontrole gittiğinizde dile getirin doktor kontrol etsin .
0 oy
tarafından
O zaten kendiliğinden geciyorki canm bsey yapmaman lzm  bnm kizmdada vardı geçti kendiginden

İlgili bir soru bulunamadı

411,014 soru

12,369,556 cevap

42,301 kullanıcı

Kategoriler

...