0 oy
291 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (896 puan) tarafından

Kızlar göbek bağı düşmüştü az bir şey kalmıştı. Bugün banyosunu yaptırdık. Şimdi altını değiştirince böyle bir şey gördüm. Acile götüreyim mi ? Tecrübeli anneler bilgi verir misiniz 

image

12 Cevaplar

0 oy
(3,365 puan) tarafından
Zıbını yapışmış gibi görünüyor sonuçta göbek deliği yeni düştü ıslak mı kaldı acaba
-Reklam-
0 oy
(2,041 puan) tarafından
15 güne kadar geçer gecemzse getir bidaha k vitamini yapicaz demişti sağlık ocağı bana 
0 oy
(572 puan) tarafından
Her banyodan sonra canını acıtmadan temiz bir bezle tampon yaparak kurut ıslak kalmasın 
0 oy
(7,626 puan) tarafından
Benim ki baya süre kalmamıştı doktora da götürdüm sorun olmadı 
0 oy
(16,925 puan) tarafından
Götür canım. Korkulacak bişey yok yakacaklar hemen düzelir 
(137 puan) tarafından
Aynen ablamın bebeğinde de oldu yaltılar düzeldi
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Kanama varsa doktora götürün k vitamini aşısı yapmaları gerekiyor kanamayı kontrol ederek
0 oy
(428 puan) tarafından
benim de aynisi oldu goturdum yakildi basit bi sekilde sonrasinda iyilesti giturmelisin kesin enfeksiyon kapabilir 
0 oy
tarafından
Doktora getirin canım göbek bağı tam düşmemiş batikon bide gazlı bezle pansuman yapmanız gerekiyor . bikac gün sonra kalan parçada düşer inşallah yinede bir doktor görsün .
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Benim kızımda böyle olmuştu zamanla göbek deliği siti göbek fıtığı olduğunu ogrendim inşallah sizde yoktur 

Varsa da korkmayın Trendyol dan kemer alıp 1 ay kullandım geçti şükür 
0 oy
(736 puan) tarafından
Benim kayinvalidem naylon küçük bir parca beyaz tülbent vermişti göbeği düştüğü gibi yak külünü üstüne dök kanamasın diye öyle yaptım hiç birşey olmadı bulabilirsen sende yap canım her tülbent olmuyor 
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Yakıyorlar canim onu bizimki yakıldı acı vs olmadı hemen bitiyor
0 oy
(76 puan) tarafından
Yok canım korkma hiç bişey de olmaz benim kızımın da öyleydi normal bişey göbek bağı düştü

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 745 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.
20 Ocak 2024 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde baharr33 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu