0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (360 puan) tarafından
Kızım 26 Aylık 1 Yaşından Beri Her Öğün Sonrası Kaka Yapar Bezini Alırım Zaten Zorla Yediriyorum iki lokma yer  Onuda Çıkarıyor 26 Aylık 9 buçuk kilo Aylardır Aynı kiloda İyice Bunaldım Bu Duruma Çok Zayıf Kemikleri görünüyor resmen Tahlili Temiz Çıktı Bunun Önüne Nasıl Gecebilirim Başına Gelen Çözüm Bulan War mı Acaba 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi deneyimimi anlatayım. Üzülsem de takmadım canım özellikle bi kaç aydır bazen gün boyu bi lokmayla kaldı bazen de yedi sadece yoğurt ve pilav ekmek ve domates o da çok az canım. Zorlamadım takılmadım meyve seviyorsa meyve yedirdim sevdiği şeyleri verdim. Şimdi yavaş yavaş normal yemek yemeye başladı. Sen görüntüye bakma zaten iyiymiş şükür. İçin illaki rahat etmiyorsa eczaneye sor doğal takviyelerden kullan 
(360 puan) tarafından
Her öğün sonrası büyük abdestini yapıyor belki kilo Alacak bundan dolayı almıyor buna İnşallah çözüm bulan biri yazar
-Reklam-
0 oy
(306 puan) tarafından
Hayret, tam da bu konuda soru soracakken gördüm bu soruyu. 14 aylık oğlum var o da aynı, her yemekten sonra en fazla yarım saat içinde kakasını yapıyor. Yani günde ortalama 4 kere kaka yapıyor. Kilosu da persentile göre alt sınırda. En son 1 ay önce tartıldı 9 kg gelmişti. Günde 4 öğün yemek yemesine rağmen kilo alamamasının nedeni bu mu acaba diyorum. Bağırsak geçirgenliği vs duymuştum. Bir sonraki doktor kontrolünde soracağım bu durumu ama yaygın bir sayı mı bu bilemedim de.
tarafından
Ama ikiniz içinde söylüyorum ay farkı var ya ondan

Ama o aylara kadar benim oglanda hep yedigini çıkardı hatta şuan 35 aylık hala bile çıkarır.
Kilo sorununuz varsa vitaminlere baktirin
Çinko istah açıyor ve kilo aldırıyor doktorunuza danışın verebilirsiniz
4 kere kaka yapıyorsa karnı doyuyordur ondan yapıyor doymasa yaparmi
(360 puan) tarafından
Canım 4 kere kaka yapıyor ama zayıf kilo almıyor yani yedilini çıkarıyor bildiğin
(360 puan) tarafından
Çinkoyu çocuğunuza nasıl veriyorsunuz acaba Doktor bize de verdi ama bir türlü içiremiyorum midesini bulandırıyor
tarafından
Meyvesuyuna katiyorum zaten oğlumun ilaclarla derdi var sjsj doktor öyle ver dedi
(360 puan) tarafından
Hangisini Kullaniyorsunuz Peki Çinkonun

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 196 göst.
9 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
28 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 669 göst.
22 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (360 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,525 soru

24,387,209 cevap

349,061 kullanıcı

...