0 oy
52 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
Adet olmama bir hafta kala cizgi sekilinde lekelenme oldu sonrada dort gun kala olmaya basladi iki gun kaldi hala cok acik kahve lekelenme oliyor hasta mi olucam derkem akinti duruyor hergun acik kahve lekelenme olmaya basladi gun icinde neden olur acaba 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lekelenme de adettir. Eğer en az 15 gün temiz olduysanız artık o günden itibaren kendi krem rengi akıntınız hariç gelen ne renkse adettir.
(441 puan) tarafından
Adet bitiminden 1 hafta sonra oldum.yani 7-8gun sonra hemen hemen ,adetten sayılmaz mı afedersin ,adet diyip afedersin eşimle munasebeti yapasmiyorum.adet düzenleyici içmiştim ondan böyle düzensiz oldu diye düşünüyorum
(18,540 puan) tarafından
Kız Alaska son msjima cvp vermdin sen ya)))
(212 puan) tarafından
alaska hanım siz sadece Hanefi mezhebine göre konuşuyorsunuz. belki hanfendi başka bir mezhepten? adet sayısının günleri mezheblere göre farklılık gösteriyor çünkü.
tarafından
Türkiye geneli Hanefi olduğu için ilk hüküm Hanefi mezhebine göre verilir, buna göre kadın ben şafiyim diyerek Şafii hükmünü ister. O da çok oynamaz zaten, hanefilerde 10 gün olan hayız müddeti, şafiilerde 15 gündür. Başka türlü bir farklılık yoktur. Temizlik müddetleri aynıdır, en az 15 gün.
Müslümanım diyen HER KADIN mezhebini ve muayyen günü hakkında bir takım meseleleri bilmek zorundadır, biliyorsunuz ilmihal kadın erkek her müslümana farzdır. O sebeple fıkıhta karşıdaki bilmiyor düşüncesiyle konuşulmaz, bilmiyorsa kadın kendisi bilmiyorum der. Ne yazık ki günümüz kadınları lekeyi bile adetten saymazlarken bu durumu bilmelerini bekleyemiyoruz...
Asabii; adetiniz için hangi mezhebe ait olduğunuz yukarıda zikrettiğimiz bilgiye göre değişir. Fulankişi haklı.
(212 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Adec gecitlktirici kullandinmi bu ay canım 
(141 puan) tarafından
Hayir kullanmiyorm hic

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 14 göst.