0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
Sorum yukarda 

11 Cevaplar

+3 oy
(20,487 puan) tarafından

Açık bı dille söylerdim 

ASLA SESSİZCE CEKİP GİTMEZDİM.....

(14,763 puan) tarafından
alkis emojisi koyulmuyor. oyle say :/
(20,487 puan) tarafından
Saydım gitti:)
-Reklam-
+1 oy
(7,637 puan) tarafından
 Seni uzaktan sevmek sevmenin en güzeli der  bay bay   
0 oy
tarafından
Gitmem ,gelmem ,aramam ,cevap vermem,görüşmem yada direk söylerim araya mesafe koyalım diye
0 oy
(17,510 puan) tarafından
Geçerli bir sebebim varsa bu durumdan rahatsız olduğumu dile getiririm  zaten mesafe konmuş olur 
0 oy
tarafından
Benimde sevmediğim bir arkadaşım geçen mesaj attı biliyorum işi falan dusmesse ne bilim bir çıkarı olmazsa peşime dusecek biri değil geçen üst üste aradı açmadım sonrasında da dönmedim hiç aklı varsa anlamıştır diye düşünüyorum sizde öyle yapın derim bazen sözler ağır olabiliyor ben herşeye rağmen direk söylemem yani 
0 oy
(869 puan) tarafından
Bir süre kendimi geri çekerim. Sorarsa konuşur çözmeye çalışırım. Sormazsa ya da çözemezsek çıkmış olur. 
0 oy
tarafından
Direkt olarak söyle görüşmek istemediğini. Zaten istemiyorsun ya bir kaybın olmaz işin kolaylaşır 
0 oy
(86 puan) tarafından
Valla cnm ben lojmanda oturuyorum bir tane bir üst bina var bizim dairenin ilerisinde kadın numaramı istedi baktım hiç sevmedim sürekli gelim diyor Esim evde bir bakmışsın kapıda biraz edepli ol sinirim bozuldu dün aksam bana birsey yazmış engeli bastım kimseye verecek cevabım yok varsa dedi gelsin kapına gazının payını verim yollayın 5 hafta öncede bir komşumla küstüm herkez hak verdi çünkü haklıyım benle konudan bir teyzemiz var gitmiş benle görüşüyor diye onda küsmüş birde evine baskına gitmiş onla görüşüyor benle görülmüyor diye teyze de bende yıldıkk engelledim sildim aramış kimsin dedim ...b... Dedi buyur dedim kapattım birdaha arayamadım o teyze hak etmedi öyle birseyi benim kapına dayansaydı kolaysa edepsiz gazının payını verir yollardım o gün anneme edepsiz yaptı 5dkk önce daha slm veriyordu bana annem misafir annem en son dediki sen ne kadar nankör dün dedi gelsin yedik içtik dedi kızımın yüzüne bakmıyorsun dedi banada mı küstün ben ne yaptım dedi slm vermiyorsun dedi oturdu benim yere serdim parkta halkına birde cocugu cocugumuu dövdü kalktım haddini asıp birdaha benim ogluma vur elimi kaldırır yumarım gözümü bu tokatı carparım sana dedim elindeki iki büyük cipsi oglumun alıp yere döktü orda bizimle oturan teyzede cocuguna hakim ol ayıp dedi ve o kadın beni savundu diye gidip kapısını basıp sunu demiş eşi ile kadın karıma nankör demiş niye susturmadın ayıp deyilmi ne namkörlünü görmüş dedi senin karında sende benim evime zorla göremezsiniz hadi gidin demiş izin isteme bile yok hemen içeri giriyorsunuz ayıp demiş senin karın orada selam veremedim teyze dedi olmasına eşimle cok cok ciddi sorunlarım var dedi birde o kadını kötüluyorda neden acıgını veriyor ayıp demiş oda küstü teyzwmiz
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Ben netim kesinlikle direk söylerim evelemeden gevelemeden
0 oy
(7,102 puan) tarafından
Bi polemik yaşamak lazım  . Sessizce gitmek olmaz 
0 oy
(363 puan) tarafından
Söyleyerek. Çok kez yaptım. Söylenemeyecek bir şey yaşamışlığım vardı birisiyle yani kendisine bak şunu şunu yaptın rahatsız oldum diyemeceğim bir durum olmuştu. Zaten yapısal olarak üslupsuz bir insandı her yere çekebilirdi iftira atıyorsun ben o anlamda söylemedim bile diyebilirdi. Direk görüşmeyi kestim halimden tavrından anlamıştı zaten oda uzatmadı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 265 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 322 göst.
21 Ekim 2023 Aile kategorisinde Havin06 (2,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 225 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eymen6 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 428 göst.