0 oy
649 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
Hanımlar narin bugün saat 8 ölüüü bulunda çuvala koymuşlar bide allah belanızı versin inşallah rabim sen o canın ahını kimseye bırakma

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bu gibi adamlara az ceza verilirse daha ne narinler katledilir artık kimsede korku kalmamış 3 5 yıl yatıp çıkarım kafasında ve öyle de oluyor ölmek istemiyorum diye bas bas bağıran kadınların sesi ancak ölünce duyuluyo o da zaten bi fayda sağlamıyo Müslüman ülkenin geldiği hale bakın artık kız veya erkek çocukta fark etmiyo önüne gelene tecavüz taciz sonra da öldürüp atılıyo idam gelmeyene kadar daha binlercesi katledilir maalesef 
(271 puan) tarafından
Aynı durumu yaşayan Leyla nin katilleri 3 ay yattı. Serbest kaldılar
tarafından
Bu durumu yaşayan çok insan var aslında bilmediğimiz bu zamanda artık adaletin sağlanmaıa için insanların ölmesi de yetmiyo aramızda sürülerce katiller tacizci tecavüzcü pislikler var rabbim hepimizi o gibi insanlardan korusun
-Reklam-
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Daha altından neler çıkacak çok merak ediyorum bugün gün boyu haberlerini izledim acısı içimi yaktı kavurdu yemin ediyorum:((
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Boğularak öldürülmüş ayağında kırık varmış ilk bulgulara göre ancak çok fazla suda kaldığı için deforme olmuş tam otopsi raporu bi dahaki aya anca çıkar direkt çıkmaz büyük ihtimalle 
(12,278 puan) tarafından
şimdi gördüm cenazeyi aileye teslim etmemişler, cenaze arabası boş dönmüş. çıkacak sonuçlardan korkuyorum
(3,572 puan) tarafından
Dayısı alacakmış sanırım cenazeyi köye götürürlerse zaten millet ayaklanır. Anne baba iki abi ve diger amcalarda içeri alınmış . Kadının biri yalan konuşun diye bas bas bağırıyordu
(3,572 puan) tarafından
Tahminimce köyle herkes herkesi el altından beceriyor. Herkes sessiz kalma derdinde çünkü
(2,280 puan) tarafından
A haber de az önce sabah cenazesi teslim edilecek aileye denildi . Tatlı suda beden daha cabuk çürürmüş ve bi muhabir epey deforme olmus dedi malesef :/
(3,572 puan) tarafından
En baştan beri sudaydı o belli ama nasıl bulunamadı orası şüpheli
(51,172 puan) tarafından
ustunu calilarla kamufle etmisler bir gizli tanık ihbar etmis
0 oy
(20,346 puan) tarafından
O çuval orda günlerdir dursa arama ekibi bulurdu sonradan gelmiş oraya atılmış belliki ya teröristler kaçırdı bıraktı yada faili meçhul olan küçücük bir kıza oldu 
(3,572 puan) tarafından
Cesedi en başından beri sudaymış. Görenlerde onaylıyor aşırı deforme olmuş  sürekli yeri değişti sanırım derede.
(2,280 puan) tarafından
Milletvekillerinden biri “söylemedigimiz yada söylemememiz gereken seyler de var , aile ile dostluk sebebiyle “ gibi birsey soyledi . Çocugun bogazinda boğma izi var . Allah bilen ve yapan herkesin belasini versin.
(20,346 puan) tarafından
Anladım canım hayatboştur bellimi olur herşey olabilir buda benim fikrim ne demek ne alaka ?
(1,818 puan) tarafından
Asena terörist götürse öldürüp dereye atıp saklamaz
(20,346 puan) tarafından
Hıı öylemi
0 oy
(8,623 puan) tarafından
Kelimeler boş nedesez napsaz boş isallah o kızın çektiğini bin katını cekerler etleri lime lime olsun işkencelerin en beterini görsünler 
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Bence pislik dünyadan pislik insanlardan kurtulmuş ölmeseydi o melek kiz nelere susacakti Rabbım onu yanına aldı kurtardı öyle bir anneye bu evlad çok fazlaydı şuanda melek oldu cennete girdi dua edelim ne desek boş hani derler ya giden gitti geride kalanları rabbime havale etmek lazım 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ölen ablası da araştırılsın bence .su lanet olası aile demeye de ağzım dilim varmiyo da ömür boyu yatsınlar icerde
(116 puan) tarafından
Daha önce ablasıdamı var mış ve ölmüş
(2,546 puan) tarafından
Öldürüldüğünü düşünüyorum .o da 8yasindaymis güya merdivenden düşüp ölmüş.
(116 puan) tarafından
Ya Allah'ım pisikolojim bozuldu
0 oy
(14,126 puan) tarafından

Hala izliyorum:(gunlerdir icimiz perisan Allah kahretsin bunlari yarin okula gidecekken toppraga gidiyor:(((

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 535 göst.
19 Eylül 2023 Aile kategorisinde Cekirdek ailem (3,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 712 göst.
15 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 297 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Es25 (3,845 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 427 göst.