+1 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (2,638 puan) tarafından
Kızlar ilk defa turşu yapıcam ince biberlerden içine hangi tuzdan koyuyoduk bide kaç gün beklemesi lazım yenmesi için içine zeytinyağda koymam gerekmi 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Jalapeno biberlerden mi yapacaksın?
-Reklam-
0 oy
(8,719 puan) tarafından
İnternetten bak ben genelde ordan bakarak yapıyorum
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ben sıcak su ile yapıyorum canım 

Üzüm sirkesi sarımsak limon tuzu iri türlü tuzu toz şeker koyuyorum
0 oy
(270 puan) tarafından
Kaya tuzu ile yapılır. 4 kiloya 2 su bardağı Kaya tuzu 1 ay da dönüyor en geç ben hiç yağ sirke koymuyorum.
(270 puan) tarafından
Ben sirke kullanmıyorum hiç karartıyor
tarafından
Ben anlamadım şimdi turşuluk salamura tuz benim tabirimle iri tuz zaten kaya tuzu demek değil mi
tarafından
Belki sirke etkiliyordur bak sen hiç kullanmıyorsun ya ben azıcıkta olsa kullandığım için belki tuzun etkisini artırıyordur ondan tuzlu geliyordur
(270 puan) tarafından
Benim kayinpeder tirci tuz golünden böyle ceviz kadar ceviz kadar tuz getirdi iki su bardağı  anca yetişir.  Bide limon tuzu boyutunda olan var onla da bir buçuk şu bardağı katarım
Sirke hiç katma olmasa da olur :)
tarafından
Teşekkür ederim birkaçını sirkesiz deneyeyim o zaman tadını seversek seneye öyle devam ederim
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Kaya tuzu canım hayır yağa gerek yok 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
16 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 427 göst.
14 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 103 göst.
0 oy
7 cevap 171 göst.
29 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,430 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,479,119 soru

24,206,535 cevap

337,930 kullanıcı

...