0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar elinizde kola,pepsi,fanta veya cips kodu olanlar varmı

ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN (BENDE BOYKOT YAPIYORUM)

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

+1 oy
(1,474 puan) tarafından
Birde Allah razı olsun yazma bari Allahin razı olmadığı işler yapıp 
(67 puan) tarafından
Evet çok haklısınız bunun için filistini konuşmayı bırakmıyoruz , unutturmuyoruz. Ö. len bebekleri masumları gördükçe ciğerim parçalandı. Bunları bile bile tüketemem o insanlara para kazandırıp kurşun almalarına BEN vesile olamam. Her koyun kendi bacağından asılır. Ben üzerime düşeni ve din kardeşlerimi de uyarmak istiyorum sadece
(5,614 puan) tarafından
Aslında her koyun kendi bacağından asılır sonra bütün mahalleyi kokutur derler.
(67 puan) tarafından
Devamı da varmış demek ki , ilk defa duydum. Şöyle ki , eğer İsrail ürünü almazsanız size hiçbir şey olmaz ama alırsanız İsrail'e katkıda bulunmuş olup güç sağlamış olursunuz. Burda ben boykot yaparak kendi bacağımdan asılırsam kimseye zararım dokunmuyor görüldüğü üzere yerli milli ürünler tercih ederek ülkeme katkı sağlıyorum üstelik. Tercih sizin tabiki siz de savaş yanlısı katil İsrail ürünleri alarak bir kurşun daha ekleyip işlerini kolaylastirmak istiyorsanız o sizin tercihiniz. Çok koyun öldürüp üstelik daha fazla kokuya sebep oluyorsunuz
(5,614 puan) tarafından
Ben boykot karşıtı bir söylemde bulunmadım ki. Boykot öncesi demiş arkadaş, boykotun öncesi yok. Bu boykot 20 yıl önce başladığı gibi devam etseydi ve devlet de buna katkıda bulunsaydı. Bugün çok farklı şeyler konuşulurdu. Her koyun kendi bacağından asılır atasözü biraz daha olumsuz durumlarda kullanılır. Sizin amacınız güzel halis.  Siz  her koyun kendi bacağından asılırdeyince ben de o atasözünü  bütün mahalleyi kokutur diyerek tamamladım . Hatta Behlül dana’nın çok güzel örneklemesi var.
(67 puan) tarafından
Teşekkür ederim okuyacağım inşallah. Benim demek istediğim ise geçmişe mani olamam ama gelecek için şuan bir seyler yapabilirim 'kendimce'. Her koyun kendi bacağından asılır atasözünün iki anlamda da kullanıldığını biliyordum. Parçadan bütüne tamamlayarak Atasözünü olumlu ya da olumsuz olduğunu biz çıkarabiliriz neticesinde. Velhasıl ben boykot ediyorum ki zaten 23 yaşındayım :) geçmişi değiştiremem devlete de yön veremem. Karınca misali kendi mücadelemi veriyorum
-Reklam-
0 oy
(270 puan) tarafından
Ne kadar acil olabilir ki ?
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Neden bu kadar acil bende var veriyim
tarafından
Ailemden ayrı yaşıyorum okulum için internet gerekli çeşitli yerlerde çalışıp geçinmeye çalışıyorum malesef internete para veremiyorum
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Gecenin bi vakti bu kadar acil olan ne dibine mi yandın bi de Allah razı olsun diyorsun şaka gibi ya 
0 oy
(5,614 puan) tarafından
Farklı farklı hesaplar açıp kod mu istiyorsunuz?
0 oy
(674 puan) tarafından
İnternetin yoksa buraya nasıl girebiliyorsun.? 
(8,342 puan) tarafından
Ben kola hastasıyım içmeden duramiyom napiyim
(67 puan) tarafından
Böyle bi bahane olamaz gerçekten. Allah esirgesin sizin çocuğunuz açlıktan bir deri bir kemik kalsa , siz buna müsade edenlere destek vermeye devam edecek misiniz ? Hiç mi görmediniz param.parça bebekleri hiç mi içiniz sizlamadi da burda pişkin pişkin kola hastasıyım diyosunuz
(8,342 puan) tarafından
Gordum çok ağladım kola seviyorum yapacak bişey yok
(67 puan) tarafından
Zıkkım iç kanka o zaman yapacak bişey yok
(8,342 puan) tarafından
Saol cano hahah
0 oy
tarafından
VARSA ÖZELDEN ATARMISINIZ LÜTFENN
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksınnnnnn

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Rabia.12374 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
23 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubilogy (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,045 soru

12,404,024 cevap

44,546 kullanıcı

Kategoriler

...