0 oy
136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,017 puan) tarafından
Kizlar biraz uzun olucqk kusura bakmayın cuma akşamı biz eşimle sünnet düğünü vardı oraya gitmistik teli yanına almamıştım biz donecegimiz zaman abim eşimi aradi eve gidince arasın beni dedi her neyse eve geldim aradım annemle konustunmu konuştum safra kesesinde tas var hasta biliyorum dedim söyledi banada her neyse yarın sabah mi gelceksiniz aksamdan mi gelceksiniz gelin özele veya unuversite Hastanesi'ne götürün ben işten izin alamıyorum dedi bende dedim abi yarın hafta sonu ve bizim iki günlük işimiz var onları yapalım pazartesi götürelim dedim başladı birdaga sizden bir seybisteyeni bilmem ne kapattı teli eşime gece konustuk olmadı başka ilçeye götüreyim yarın sabah belki acilden bakarlar yatırırlar filan diye ertesi sabah aradım annemi 3 4 kere açmadı abimi aradim dedim annemle konuştun mu anneni disunen insan mı oldun gelme birdaha bacaklarını kırarım diye bağırdı teli kapattı annem sonra açtı teli dedim çok kotuysen götüreyim 29 haftalikta hamileyim bu arada 3 yaşında da kızım var yok çocuk ne oolcak yok onku halinle ne yapcan bosverin ölen ölür kalan kalır ne zaman işimiz düşse hep aynısını yapıyorsunuz filan diye konuştu bundan 2 yıl önce eşim kırık ayakla koştu işlerine. Hasta oldu yine götürdük onlar gözüne gozukmuyo her istedikleri olsun istiyo hep abimin ağzına bakıyor annem ve hep onun yüzünden dafalarca beni uzup kırıyor dün aramadım o da aramadı bu gün yine aynı takmiyayim diyorum annem bir yandan 3 gündür durup durup ağlamak geliyor içimden o kadar bunaldım ki onlar yüzünden bir sürü travma yaşadım hala daha beni mutsuz etmeye çalışıyor sanki

2 Cevaplar

0 oy
(8,148 puan) tarafından
Burada bazı ilişkileri anlayamıyorum. Ailesiniz, öz kardeşsiniz ama düşmanca sözler. Bacaklarını kırarım ne demek. Hiç iletişim kurmayı bilmiyor mu insanlar diye düşünüyorum. Ya da aile bağlarınız hiç mi yok. Çok ağır geliyor bana bu cümleler.
(1,017 puan) tarafından
Bu hep böyleydi hep baskı için nde büyüdüm hep tartışma içinde büyüdüm her tartışmada evi terk etti hep evlat ayrımı yaptı ama ben yine de sırt cevirmedim ama artık kaldıramıyorum yaptıklarını Allah'a havale ettim bilerek aramıyorum iki gündür bende arayıp laf duyup duracagima aramıyorum bu satırları bile yazarken gözlerim doluyor
(1,017 puan) tarafından
Onun yüzünden ben kendi kızıma bile tahhammul edemez bir anneye donusuyorum bazen o kadar psikolejimi bozdular ki artık uzaklascam dayanacak halim kalmadi
(8,148 puan) tarafından
Size iyi gelmiyorsa aileniz, uzaklaşın. Sizi dibe çeken kişilere mesai harcamayın. Aileniz bile olsa. Eşiniz iyiyse ona sımsıkı sarılın.
(1,017 puan) tarafından
Öyle yapıyorum artık 3 gündür beynim zonkluyo artık sinirden hiç sanki onlar için bir şey yapmamisim gibi davraniyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun. Yani o kadar acil bir şey miydi ki bilmiyorum nasıl bi rahatsızlık. Acil değilse senin dediğin normal götürmem de dememişsin Keşke hiç kalp kırmasalar ama maalesef 
(1,017 puan) tarafından
Mide bulantısı çökmüş yemek yiyemiyormus o yüzden ağrım yok diyor kaç haftadir yemek yiyemiyorum diyor sadece ben yine dedin tamam öğleden sonra eşim gelcek işten götürelim madem özele ara abimi para bıraksın eve yok işleri yoğun bağırır şimdi diyor ben daha ne yapayım herkesin de durumu belli ozelle goturcez tamam da en az 5 6 binden asadi cikamicaz  ordan biz elimizdekini oraya verince ne yapcaz onu düşünen yok yine

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,512 soru

24,416,143 cevap

351,252 kullanıcı

...