+1 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Kızlar dış çekim için çok güzel tam hayalimde ki gibi bir gelinlik buldum fiyatı da uygun ama tesettür gelinlik ben açığım sorun olur mu sizce Kasım ayında olacak düğün kış vakti bence olmaz sorun açık bir gelinlik olsa bile transparan uzun kollu olsun isterim kısa kollu askılı sevmiyorum

9 Cevaplar

+4 oy
(2,697 puan) tarafından
Ne değişik bir soru :)) İnancımızda açıklar kapalı kıyafet falan giyemez mi deniyor ben mi kaçırdım :) 
(555 puan) tarafından
Bende anlamadım türban dan bahsedıyor zannettım gıyersın gelınlık yaptırırsın basını sacını bıttı gıttı ne alaka acıgım ama kapalı gelınlık buldum demek degısık geldi
(2,697 puan) tarafından
Sorun olur mu demiş ben de dini açıdan sordu diye düşünüyorum ama neden olsun anlamadım :)
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Canım kolları dantelli tüllü swkilde mi yoksa 
(540 puan) tarafından
Taşlı simli işlemeleri kolları omuz kısmı geniş
0 oy
(51,726 puan) tarafından
ustunde oynama yaptirirsin tesettürünu takmazsin kollarini da ayarlatirsin
0 oy
(966 puan) tarafından
Karar senin fikir olarak uygun tabi niye olmasın absürt değil ki resmi var mı 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
yani ailen eşin dostun cık cık demeyecekse olmaz da bazen darlıyorlar çevreden. aaa sen kapanacak mısın? yoksa kocan zorla mı giydirdi? kaynanan mı baskı kurdu? şt kız cemile bak bak bizim kıza tesettür gelinlik giydirmişler canına okuyacaklar bizim kızın aman ***** bu da hemen emirlerine girmiş falan gibi şeyler duyma ihtimalin muhtemel. 

tabi aile yapını bilmiyorum da..
(540 puan) tarafından
Ben zaten daha önce evlendim kaynaamla da konuşmayız gurbette o Corona zamanına denk geldiği için yapamadık laf edecek kimse olmaz ama ben içinde çok terlerrmiyim acaba
(1,068 puan) tarafından
kış günü terlemezsin kız ne terlicen bence askılı giyen kasım ayında üşür zaten
0 oy
(540 puan) tarafından

Merak edenler için böyle kolları boynu felan

image

(1,068 puan) tarafından
bence kolları güzel sadece boynuna işlem yaptırabilirsin kolye takmak istiyorsan
tarafından
Bence cok guzel tam bi prenses
0 oy
(209 puan) tarafından
Dantelli olabilir kolları tam kapalı da giyinme terlersin canım bunalırsın alışkın olmadığın için 
0 oy
tarafından
Bence cokta guzel olur niye olmasin ki illa dekolteli acik sacik mi olmasi lazim aciksin diye prensesler gibi olursun modeli merak ettim 
(540 puan) tarafından
Cevaplarda paylaştım modeli
0 oy
(29,260 puan) tarafından

Niye giyemesin zevk meselesi yani

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 647 göst.
21 Temmuz 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,486 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 296 göst.
17 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifadaelif (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 743 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,834 puan) tarafından soruldu

410,495 soru

12,347,510 cevap

40,243 kullanıcı

Kategoriler

...