0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızlar kese var bebek yok söyle anlatım Dr 10gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi muane. Ettikten sonra hocam kese de bebek varmı dedim yok dedi  ben tuhaf oldum ya bebek yoksa 10 gün sonra nasıl kalp atışını duyacak ki 2 Dr gittim ikisinde 10 gün sonra dedi  özele gidiyorum 2 hafta var kontrolüne bugün dayanamayıp devlete gittim merak ettim için sizin kesede bebek ne zaman görüldü ? Kalp atışını ne zaman duydunuz

5 Cevaplar

0 oy
(13,656 puan) tarafından
normal canım önce kese oluşur sonra bebek. geç döllenme olursa bu süreç bşraz uzar. 10 haftaya kadar beklenir zaten. ben ilk doktor kontrolüne bu sebeple 7.haftada gitmiştim. 7+3te kalp atışı vardı. 
(86 puan) tarafından
MaşaAllah cnm oglumda 7 haftalıkken duydum bu aynı olmucak sanırım
-Reklam-
0 oy
(5,136 puan) tarafından
Canım önce kese oluşur sonra bebek olusur daha sonra kalp atışı duyulur kalp atışı da 7 ve 8 . Haftada duyulur net olarak haaa 6 . Haftada belki alttan ultrason ile bakılırsa bir ihtimal bebek görülür 
(86 puan) tarafından
Ben ozaman 2 hafta sonra mı gitsem ki özelde ki muaneme çünkü gidip duyamazsam üzülürüm
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Kese göründükten 10 gün sonra bebek görünmezse boş gebelik olarak adlandırılır çünkü o yüzden 10 gün beklerler ayrıca haftanız küçük doktorların 10 gün sonra gel demesi normal bekleyip göreceksiniz üzülecek yada kötü olacak bir durum yok hayırlısı olsun hakkınızda
(1,006 puan) tarafından
Hayır boş gebelikte kese olur büyür içinde bebek gelişmez bunu yaşadığım için biliyorum kese oluşur gözükür 10 gün içinde bebek oluşmazsa boş gebelik sayar bütün doktorlar
(86 puan) tarafından
Ya nolur dua et bebek oluşşun of kime ne inanacam şaşırdım cnm belirti verdim dış gebelikte belirti nelerdi
(1,006 puan) tarafından
Bi belirtisi olmuyor işte o yüzden tek çare beklemek 10 gün içinde yolk sac yada bebek oluşmazsa boş gebelik derler kese kocaman olur zaten içinde hiç birşey olmaz
(86 puan) tarafından
Hayırlısı cnm ne diyim boş gebelikte ne yapar Dr kürtajmı ?
(1,006 puan) tarafından
Evet önleyici bi ilaç kullanmıyorsanız peogestan gibi vücut kendi atmaya başlıyor zaten fark edip düşüğü kendi başlatıyor beklemek istemezseniz direk kürtaj yaparlar
0 oy
(2,044 puan) tarafından
5+3 te kese bile gözükmedi canım acele etme. 7+3 te gözüktü benim bebek 
(86 puan) tarafından
Ya oglumda 7 haftalık Ken duydum korktum normalde gitmeye gitmedim ama kurmaktan bittim yoruldum artık ilaç yazdırmaya gittim 1 aylık hamileyim hamileliğimi öğrendim gün 81 .9 kiloyum şimdi 5haftada 6 .9 kilo vermişim yani 7 kilo hemen hemen vermişim oglumda veriyordu kilo 73 kilo ile hamile oldum öğrendim doğuma 58 kilo ile girdim hiç kusmuyordum ama bunda daha hızlı kilo veriyorum yedim halde
(276 puan) tarafından
Kız nasıl veriyosun o kadar kiloyu stresten mi anlamdım ben bisey
(86 puan) tarafından
Stresten deyil Dr bünyamin böyle olduğunu söyledi
0 oy
tarafından
Canim doktor beta artisina bakinca bos gebelik olup olmadigini anlar bos gebelikte beklenenin cok altinda artik olur oyle bisey olsa da soylerdi zaten 6 haftada bebegi goremeyebilirsin normal bende 5+4 te gittim sadece kese vardi 2 hafta sonra gel kalp atisini dinleyelim dedi 7+4 te gittim bebegi de gorduk kalp atisini da duyduk korkulcak bi durumun yok senin telaslanma beta degerin kac senin en son kac haftada baktirdin 
(86 puan) tarafından
Cnm adetine 6 gün Kala beta 530 gibi birseymi 2 gün sonra 1200 üstleriydi 2 gün sonra tekrar verdim 1900 lerdeydi birdaha vermedim
tarafından
Mis gibi artis daha nolcak ki hic dert etme bak stres cok tehlikeli  Allah korusun bebek strese hic gelemez tutunamaz
(86 puan) tarafından
Cok sagol cnm Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 125 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eylemm04 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 232 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra. Esen12 (4,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Busraburak01 (2,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.

411,677 soru

12,393,013 cevap

43,969 kullanıcı

Kategoriler

...