0 oy
821 göst.
Diğer kategorisinde (2,901 puan) tarafından

çok şükür sonunda hedefimi ulaştım sayılır, ama bugün kahvaltida biraz gozleme yedim canım çekti, artk faela abartmadan diyeti bozabilirim arada:) isteyen herkes istediği kiloya ulaşsın inşallah ❤️ 

image

8 Cevaplar

0 oy
(137 puan) tarafından
Nasıl yaptın ne kadar sürede yaptın canim
(2,901 puan) tarafından
temmuzda başladım canım,diyet ile verdim
-Reklam-
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Kız 50 çok az değilmi ben 47 kiloyken psikolojim bozulmuştu şimdi 63 üm 2 çocuk tan sonra 60 olsam yeter boyum 1.60 mis suanda memnunum gerçi 
(16,380 puan) tarafından
Benim de boyum 1.60 ama bence 60 kilo fazla kışın z50 kiloydum şimdi 54 oldum baya gark ediyor 60 da iyice kalça basen olur :)
(1,306 puan) tarafından
Yok kız 60 in nesi fazla popom var seviyorum kemik yapisiylada alakalı olabilir 47 48 ken ben ağlıyordum çok zayıfım diye mesela arkadaslarimla aynı kiloda oluruz onlar bingil bilgil olur bide benim etim sıkı sarkik değil taş gibi:))
(16,380 puan) tarafından
Benim de sarkık değil ama ne bileyim kenarla jean 25 giyiyorsun ne giyersen hop oluyor :)))
(1,306 puan) tarafından
Kas yağ oranına bağlı açıkçası
(1,306 puan) tarafından
Bende standart bedenim cnm naptın sende 36 giyiyorum bazen 38 oda bol sevdiğim için:D kıyafet sorunu hayatim boyunca hiç çekmedim ama şuan sağlık problemim olmasa 58 falan olsam yeter bana 58 den aşagası sevmiyorum ya
0 oy
(2,779 puan) tarafından
Çok iyi kilo verdiriyor diyebileceğin kür falan yaptınmı nasıl verdin bende artık başlamak istıyorum diyete
(2,901 puan) tarafından
ben aralıklı oruç yaptım canım, bi ara tek öğün ile beslendim , diyeti de neredeyse bozmadım. ben kızımdan dolayı düzenli spor yapamadım,sen yapabiliyorsan çok iyi olur
(608 puan) tarafından
Pekı bacım nasıl dayandın dıyetımin 1. Günü bırazdam aglıycam aclıktan  delırcem sankı bsıyler yemek ıstıyorumya  senın bebende varmıs halsiz düşmedin mı takvıye mı alfın yoksa iştah kapatıcu
(2,779 puan) tarafından
Bende spor yapamam kızım var 13 aylık sadece onunla evin içinde zumba tarzı zıplamalı şeyler yaparım
Aralıklı oruç emzirirken olurmu
(2,901 puan) tarafından
Yok canım hic takviye yada iştah kapatıcı almadım,zaten kızım sağ olsun onun yüzünden oturup da doğru düzgün yemek yiyemiyordum:)) başlarda zorlanirsin dayan alışırsın sonra, türk kahvesi elma ceviz falan yiyebilirsin açlığını bastirir akşama kadar
(2,901 puan) tarafından
emzirirken olur diye biliyorum ma emin değilim canım, benim kızım ek olarak mama içtiği için yaptım ben
0 oy
tarafından

image

63 . İstediğim kilo sayilir
tarafından
Ben yeni evlendiğimde 50 kiloydum.  Buradakiler çok zayıfsın kilo al kadına benze diyordu. Gözlerimin altı mosmordu zayıflıktan.  2 hamilelik geçirdim kilo aldım.  Eşim memnun kilolu değilim suan normalim: ))
(2,901 puan) tarafından
benim boyum kısa olduğu icin şu anki kilomdan memnunu. kilo al kadına benze ne demek ya sanki zayıf yada kilolu kadın kadın değil mı yani
tarafından
Aynen kaba tabir . Eşimin akrabalarıydi kendileri kilolu ya marifet saniyorlar
(2,901 puan) tarafından
nefret ederim böyle insanın kilosu ile ilgili kırıcı yorum yapanlardan
tarafından
Aynen bende
0 oy
(11,460 puan) tarafından
Daha çok var inşaAllah başaracağız ama diyetisyenim dedigine göre yılbaşına biter dedi ;) 
(2,901 puan) tarafından
inşallah ulaşırsın canım, yılbaşına bitecekse az kaldı dayan
(11,460 puan) tarafından
İnşaAllah yaaaa
0 oy
(8,789 puan) tarafından
Boyun kaç kız :) 
(2,901 puan) tarafından
boyum 1.58 :)
(8,789 puan) tarafından
Benimde aynı 1.57-158 falan. Bende 52 yim. Ama yine kendimi zayıf hissediyorum 55 olsam ideal olucam bakalım :D
(2,901 puan) tarafından
55 de iyi aslında, bende artk abartmadan diyeti bırakırım 53 e gecmemem şartı ile
0 oy
(234 puan) tarafından
Tebrik ederim cnm azminden dolayı darısı bıze inşallah bişi sorucam Adet olduğunda fılan o hafta kılonda bı değişiklik oluyomu bende kendı halımce yapıyorum 3. Haftamdayım ilk hafta 4 kılo verdım gecen hafta adettım hâlâ bıle ama vermemısım o hafta . bu hafta 3. Haftam 3. Günüm inşallah bu hafta eksileri gorurum
(234 puan) tarafından
Öyle demeyeydin iyiydi :)
(8,789 puan) tarafından
Hahaha kilo almak benim için iyi oldu oyuzden sorun etmiyorum 45 den yukarı çıkamıyordum. :)
(234 puan) tarafından
Allahım ben de enn son bekarken 48 dım vay bee :)
(8,789 puan) tarafından
Kız ben bekarken 42 ydim ya yine bu halime şükürler olsun :D boy 157.
(234 puan) tarafından
1.56;da ben:)
0 oy
(10,489 puan) tarafından

Kız yeter yeter daha ne kdr inecen burda dur :D

(2,901 puan) tarafından
bencede yeterr:)) zaten sıkıldım diyetten

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 325 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,901 puan) tarafından soruldu
0 oy