0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (49 puan) tarafından
kızlar ben neden hep grip gibiyim böyle olup çare bulan varmı bağışıklığım çok zayıf sanki biraz uzansam birde sabahları uyanınca hapşurma burundan su gelme oluyo sonra çay filan içince geçiyo

6 Cevaplar

0 oy
(519 puan) tarafından
Klima yada vantilatör çalışıyor mu 
(49 puan) tarafından
hayır normal evde
-Reklam-
0 oy
(8,274 puan) tarafından
Alerjin vardır bende öyleyim sprey kullanalı biraz hafifledi şükür
(49 puan) tarafından
spreyi Dr .mu yazdı ? adı ne acaba Azerbaycan'da varmı
(8,274 puan) tarafından
KBB gittim evet alerjim varmış verdi. Onları kullanalı iyiyim kullanmayınca sabah kalkınca hemen başlıyorum sürekli hapşırmaya burun akıntısı oluyor bir müddet sonra geçiyor
0 oy
(913 puan) tarafından
Benimde burnum tıkanıyo hep, arada hapşırık, arada öksürük geliyo. Var bişeylerde bi sıkıntı da anlamadım 
(49 puan) tarafından
evet öksürükte var sıcak soğuk oldumu böle
0 oy
(827 puan) tarafından
Bende aynıyım özellikle sabah kalkınca burun akıntısı hapşırık kasintiogleden sonra geçiyor her gün böyle 
(49 puan) tarafından
evet birde boğazımda hassas sıcak soğuk olunca öksürükde oluyor . kaşıntı yok bende
0 oy
(5,295 puan) tarafından
Kan değerlerinize baktırdın mı? Allerjik rinit de olabilir. Mutlaka Dr a gitmen lazım 
(49 puan) tarafından
teşekkürler cevabınız için hayır hamilelik hariç Dr . a gitmedim
(5,295 puan) tarafından
Gitmelisiniz çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Anlattığın şey saman nezlesine benziyor KBB gitmeni tavsiye ederim 
(49 puan) tarafından
teşekkür ederim cevap için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
22 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
5 cevap 405 göst.
11 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayşegül (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
19 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (385 puan) tarafından soruldu

404,755 soru

12,124,584 cevap

36,483 kullanıcı

...