0 oy
65 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

image

Silik çıktı kaç gün sonra yapmalıyım tekrar 

notu ile kapatıldı: Soru tekrarı

1 cevap

0 oy
(139 puan) tarafından
Lütfen biri bu testle aydınlatsın bu yumurtlama var demek mi 
(443 puan) tarafından
İlk kez mı kullnıyorsun kullanım seklını bılıyormusun  adetın ilk günü ayın kacıydı   pkos var mı
(139 puan) tarafından
Hayır yok adetimin 5 günü yaptım böyle silik çıktı
(443 puan) tarafından
Adetınin 5. Günü mü bugün lütfen anlasılır yaz kı yardım edeyım böyle edemem
(139 puan) tarafından
Adetim bitti 5 gün oldu bugün yaptım
(443 puan) tarafından
Şuan yumurtlama yok hıc yakında degılsın   en az bır 10 günün var   ama  rıske atma 7 gün sonra basla ovulasyon testıne   ve ovulasyon bulana kadar hergün test yap  sıvı almadan bu testı yap kı net doğru çıksın  ayrıca    
Kaç günde bır adet oluyosun
Hıc çocuğun var mı
Boyun kılon kaç.
(139 puan) tarafından
O resimde tam çıkmamış birdaha resim attım böyle çıktı
(139 puan) tarafından
Adetim her zaman düzenli olur ilk çocuk olacak
(443 puan) tarafından
Canım  hayır zaten 5. Gün yumurtalama pek olmaz yanı enazından bı 10. Gün olmalı  bı 5 gün sonra başla boşa harcama  zaten   çok kötü kırmızı olması lazım bu sekılde olunca olmuyor  kaç yıllık evlısınz kı
(139 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum bilgileriniz için
(443 puan) tarafından
Sorduğum sorulara cvp vermedın. Amacım sana yardımcı olmaktı bızımde zor oldu ben ovulasyonla hamıle kaldım  hatta arkadasıma zorla aldırttum oda 5 yıl sonra ovulasyonla gebe kaldı   sız benım bılgımden istifade edın dıye detay sordum
(139 puan) tarafından
Evet teşekkür ediyorum ama planladığımız anda doktorla bütün testler yapıldı herhangi bir sorun yok zaten daha yeni düşünüyoruz belki daha önce olur diye ovulasyon testi yapmak istedim
(443 puan) tarafından
İyi bakalım sen bilirsin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 223 göst.
0 oy
1 cevap 22 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lilalozom (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 92 göst.
22 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnosunannesi (145 puan) tarafından soruldu

409,096 soru

12,295,408 cevap

38,313 kullanıcı

Kategoriler

...