0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (745 puan) tarafından
Çekerken kendimi rahat birakamiyorum canim cok yaniyor bir suru cesit agdalardan denedim yani hepsi de canimi asiri yakiyor dayanamıyorum yüzümde o kadar olmuyor kol altim ve bacaklarim cok kotu oluyor lazer epilasyona gitmek istiyorum aris güzellik merkezine baska sehirde sube var mi gittiniz mi bana tavsiye verin lütfen 

2 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
Aslında bı iki kereden sonra canım eskisi kadar açılmadığı için kendini kasmazsiniz bnde özel bölgede çok kasiyordum ağrıyordu yapa ya artık eskisi kdar ağrı olmuyordu ama doğumdan sonra yapamadım artık  dikislerden korktuğum için şimdi makinayla yapıyorum ne azartiyor ne çoğaltıyor  epilasyon gitmeyi düşüyordum hamile olduğumu öğrendim 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ağda acısı bir yana, azalttığı da yok her ay aynı acı. Bide benim 2 hafta sonra boy göstermeye başlıyor. Bide komple ağda 1250tl olmuş :O:O

Hamilelikten önce lazere başlamıştım ilk seanstan faydasını gördüm su çok meşhur marka lazer var ya ondan yapmıştı gerçekten de döküldü. Taa yıllar önce yine yaptırmıştım 4 seans oldu ne dökülme var ne biseym bide kadın hijyen kurallarını aşınca bırakmıştım. Şimdi yine geçen sene yaptırdığım yere gidicem taksitle iyi olur en azından biter. Ağda leşş git lazere kurtul cano

(12,954 puan) tarafından
Yuh kiz 1250mi. Agda isine gireyim :D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 202 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 519 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 505 göst.
11 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,243 puan) tarafından soruldu

412,205 soru

12,408,981 cevap

44,742 kullanıcı

Kategoriler

...