0 oy
1,032 göst.
Diğer kategorisinde (1,559 puan) tarafından

Kızlar bende Öğretmenim ama ortaöğretim pek anlamıyorum Anasınıfı muhabbetinden . Bugün gittik oğlanı bıraktık girdi oturdu felan kadının biri dedi ki ay ne güzel hemen girdi ortama felan bende dedim ki o öyledir :D  eve gittik 10 dakika sonra öğretmen arıyor işte gelin camdan bakın çocuk ağlıyor dedim tamam geliyoruz. Gittim 18 çocuk oyuncaklarla öyle güzel oynuyorlar ki Öğretmende defter dolduruyor benim oğlanda ağlıyor yardımcı abla teselli veriyor felan neyse camda bekledim elimde 1 yaş çocukla 1 saatten fazla bekledim baktım durdu dedi gidebilirsin neyse geldik eve eşim de işe gitti 1 saat geçt baktım yine arıyor dedi oğlan  durmuyor gelin götürün sizinle konuşcam dedim eşimi aradım gittik tekrar öğretmen dedi ki kurallara uymak istemiyor arkaya geçip ağlıyor evde her istediğini yapmayın bu hafta yarım gün gelsin dedi tmm dedim. Yani bilmiyorum her sıkıntı da böyle mi olacağız :) size normal geldi mi aslında bana normal gelmişti ama bazı arkadaşlar anasınıfı öğretmeni olanlar normal değil aramaması lazımdı dedi bilemedim sizin fikirleriniz neler kuzular

25 Cevaplar

0 oy
(11,330 puan) tarafından

Bir dönem okul öncesi öğretmenliği yaptım bence normal değil biz özelde yaptık orası devlet mi bilemiyorum ama çok çok önemli değilse aramazdik anlatırdık konuşurduk okul hayatına adapte edici konuşmalar verir arkadaşlarını onu motive etmesi için alkislayin arkadaşınızı falan öyle böyle durdururduk bilemedim okulun sistemini 

-Reklam-
0 oy
(929 puan) tarafından
Normal değil sürekli ağlaması diğer çocukların motivasyonunu bozar. Öğretmen en iyi olanı söylemiş yarım gün gelsin demiş ağlaması normal ama süreklilik halinde öğretmeni yorar.
(1,559 puan) tarafından
Kuzum ağlasa bile öğretmen oralı değil ya bugün biraz alışmaya başladı
0 oy
(3,976 puan) tarafından
Aynen uğraşmak istememiş. Benim kızım anasınıfı değil ama devlette yarım gün kreş tarzı bişeydi. Öğretmen düzgün ilgilenmiyordu. Oryantasyon falan da olmamıştı. Saçma sapan. İlk dk dan direkt çocukları içeri doldurup kapıyı kapatmıştı. Durmamıştı yani sonuç olarak.

Seninki büyük ama. 10 dk da pes edip aranır mı hiç insan. 1 saatte de çözmüş maşallah kurallara uymuyor evde her istediğini yapmayın falan. 
(1,559 puan) tarafından
Aynen kuzu çok sorunlu çocuk var çok merak esiyorum velileriyle iletişim kurdu mu çocuk herkese vuruyor ona oturma cezası verdi çocuk ağlıyor felan ne bileyim :)
0 oy
(1,854 puan) tarafından
Öğretmenin gelin çocuk durmuyor camdan bakın demesi kesinlikle normal değil.  3 yaşında kreşe başladı oğlum 15 gün çok zorlandı ilk defa anne babadan uzak kalıyor kaygilaniyor çok normal ağlaması.  Tam tersi gelin çocuğa bakın demek yerine sizi görmemesi lazım o sırada çocuğun bu daha kötü yapıyor çocuğu. Alışma süreci uzayabiliyor yada alışamıyor. Benim oğlumda ağladığında beni uzaklastirdilar sizi görmesin. Siz eve gidin yada bahçede bekleyin denildi . Evim 5 dk mesafede olduğu için eve gidebilirsiniz denilmişti.  Ben bahçede 3 saat bekledim . Çok fazla ağlamadı yarım saat surmemisti ağlaması ama beni görseydi yada ben teselli etseydim bu çocuk bunu kullanicakti.  Çocuğunuzu bahçede bekleyin sesini takip edin yada sizi görmeyecek şekilde arada bakın ama gorunmeyin çocuğunuza.  İlk 1 hafta yarım gün gitmesi normal alışma süreci zaten bu şekilde başlıyor genelde .
0 oy
(3,423 puan) tarafından
Valla nazar değmiş gibi geldi bir yakınınız varsa okutun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
5 cevap 82 göst.
0 oy
11 cevap 330 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (849 puan) tarafından soruldu
0 oy