0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (3,992 puan) tarafından

Bebeğim daha doğmadı. İlkinde doğumdan 2 ay sonra kadar sallamaya geçmiştik. Arada çok kısa süreli bıraktırabildim ama yine geri döndük. Yıllar yılı salladım daha yeni bıraktık sayılır yani.

Bu bebeğim için eşim böyle bişey sipariş verdi. Acaba gündüz bu anakucağında uyusa gece de aynı sallanmayı isteyecek mi? Bi de belli bi aya kadar uyuyabilir ancak. Sonrasında ne bileyim ayakta sallamadan uyutmaya geçiş yapmak zor olur mu? Kullananlar sizin tecrübeleriniz neler? 

4 Cevaplar

0 oy
(2,329 puan) tarafından
Alışkanlık yaptığını kullanan hiç kimseden duymadım hatta kolik bebekler için çok iyiymiş, sadece kimi bebekler sevmiyormuş içinde durmak istemiyormuş bunu çok kişiden duydum 
(3,992 puan) tarafından
İnşallah sever bizimki de ya.
-Reklam-
0 oy
(3,319 puan) tarafından
İlk aylarında anlamadı sevmedi ama 5 6 aydan 2 yaşa kadar falan öğle uykusunu onda yaptı. Gece bazen beşiğini sallar bazen pışpışlardım 
(3,992 puan) tarafından
Çok teşekkürler. Bizimki de sever inşallah fazla yapışmadan
0 oy
(218 puan) tarafından
Benim ilk oğlum memede uyurdu yatirirdim yatağına hiç sesi çıkmazdı. 7-8 aylık olunca Hamak beşik aldim onda uyurdu ama illa o olsun demezdi. İkinci oğlum şu an iki buçuk aylık ve gazlı bir bebek. Uyusun diye hamak besige koyduk. Ona alıştı şimdi o olmadan asla hiçbir yerde uyumuyor. Memeyi emiyor sonra ağlamaya başlıyor hamak diye. Ayrıca hamağı sallamayi bırakınca uyanıyor. Bütün gün koltuğa oturup hamak salliyorum. Tam bir eziyet. Gece ilk uyurken zor oluyor sonrasında sallama istemiyor şükür ki. Bende otomatik sallanan alayım dedim çünkü buyuk oğluma hiç zaman ayiramiyorum ev işi yapamıyorum. Ama bu seferde ona alisirsa her yere onu goturemem diye vazgeçtim 
(3,992 puan) tarafından
İyi geliyor diyorlar aslında ama.
Bir de şu hani bebek hareketiyle sallanan anakucakları varya asıl o gaza iyi geliyormuş. Ben hem daha uygun diye onu mu alsak dedim ama eşime dandik geldi görüntü olarak:) Erkek işte ne bilsin yorumlarını.
Onu deneyebilirsiniz bence.
(218 puan) tarafından
Benim ki hiç uykuya tam dalmadigi için hep kıpır kıpır o yüzden o anakucagi hiç durmaz :) teşekkür ederim öneri için
0 oy
(519 puan) tarafından
Sallanmaya alışan bebek her türlü alışıyor, koy yatağına kendi kendine uyur diyorlar hep ama görümcemin oğlu battaniye de sallanmadan uyumadı küçüktü hiç istemeselerde alıştı. Bebeğin huyuna göre değişiyor bence bu durum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
6 cevap 186 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ilknur17 (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
19 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dozdere1 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu

408,987 soru

12,292,295 cevap

38,245 kullanıcı

Kategoriler

...