0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (1,691 puan) tarafından
Okullar acıldı tempo basladı mı sizde d ilk günden ödev vermiş öğretmen 2 ci sınıf olunca Boyle oluyomus demek ki 2 sayfa ödev yazıldı 1 yatmadan 1 saat kitap okundu oğlusum uyudu hanımefendi hala ayakta ben de yarın beslenmeye ne koycam diye kara kara düşünüyorum tam gün okul zor vallahi hem sabaha hem öglene beslenme koyuyorum 2 saattir düşünüyorum ne koysam diye sabah beslenmesine tost istedi paşa öğlenede pogaçayla patates kızartması mı koysam diye düşünüyorum fikir verin bacıılarrr bizim örtmen beslenme listesi vermediği kara kara düşünürüm her gün 

3 Cevaplar

0 oy
(1,267 puan) tarafından
Aslında beslenme liatesi vermesi gerekir niye vermediki
(1,691 puan) tarafından
Bilmiyorum ki gecen senede vermemişti koku yapacak yiyecekler hazır meyvesuları ve meyveli süt koymayın dedi sadece
(1,267 puan) tarafından
Yanlış aslında çünkü canları çekebilir çocukların birbirlerinden daha küçük onlar bizimkiler nutellalı krep pankek patates haşlanmış yumurta falan çok sever yumurta kokar ama sabah olmazsa olmaz o nasıl olacak açsın camı havalandirsin
(1,691 puan) tarafından
Bizim sınıfın yarısından fazlası yüksek gelirli  kalan kısmıda orta halli durumu kötü olan yok gibi bişey varsada ben bilmiyorum zaten veliler hep grup olmus durumda
(1,267 puan) tarafından
Anladım cnm o zaman iyi tabi ben çok üzülüyorum aksi olursa
-Reklam-
0 oy
(6,197 puan) tarafından

yuh:) bizde 2. sinifiz bugun canta manta getirmeyin sadece beslenme olsun dedi etkinlik yapmislar. oyun oynamislar. bizim ogretmen farkli bir model.   mesela cikişta cvklarla kucuk bir etkinlik mutlaka yapar merdivende ya sarki ya oyun ya hava guzelse kisa bir oyun. isaret dili de ogretiyor ccklara. mutlaka isaret dili iyi iyi gunler iyi aksamlar . tek tek ccklari sira ile ugurlar isaret dili ile konusarak.falan. cvkalri balinlarla karsiladi bugun. herkes derse girdi bizim cvklar bahcede gecen seneden hatirladiklari seyleri tekrar ettiler. gibi gibi.

(1,691 puan) tarafından
Bizimki defterleri kuru boyaları beslenme vs her şeyi istedi kitapları verir vermez ders işlemişler bile Türkçe'den okuma yapmıslar matematikten işaretleme yapmıslar 2 sayfa fotokopi vermiş onların özetleri yazıldı ilkögretim haftası oldugu için burun okul bahcede etkinlik yapmıs
0 oy
tarafından
Büyüğüm ortaokula basladi ondan yana rahatım ama ortancam 1.sinifa basladi Allahim bugün neler çektim bilemezsin pert oldum gitmeyecem diyerek ağladı uyudu :(
(1,691 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun gecen sene bende cok cektim ama ödevlerden cektim ben okula sen sakrak gidiyo cok şükür ama ödev diyince cocuga bişeyler oluyo yapmamak için aglıyo
tarafından
Amin cümlemizin yardimcisi olsun inşallah

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 477 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,612 puan) tarafından soruldu

411,062 soru

12,373,248 cevap

42,584 kullanıcı

Kategoriler

...