0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (377 puan) tarafından
Geçen hafta 3 yarım gün anaokuluna başladı kızım bugün tam gündü ama akşam burun akıntısı gördüm nezle gibi ama genel durumu iyi.Sabahları çok zor ayrılıyor bizden hatta ayrılamıyor hep ağlıyor uyum sorunu yaşıyoruz.Yarın yarım gün gitmeli mi sizce yoksa hiç gitmese mi okula? Zaten alışamadı daha ama çok kararsız kaldım.

3 Cevaplar

0 oy
(6,936 puan) tarafından
Hasta olduğundan eminseniz göndermeyin bence evde dinlensin diğer çocuklara da bulaşmamış olur. Herkesin hassasiyet göstermesi lazım bence böyle durumlarda sonra hastalıktan kurtulamıyoruz. Benimde oğlum bu sene başladı en korktuğum şey de bu hastalık:(
(377 puan) tarafından
Burun akıntısı sadece tozdan falan belki alerjik bişey başka bişey yok halsizlik vs. ben de hassasım bu konuda ama bilemedim işte yarım gün de olsa gitse mi diye zaten alışamadı daha
(6,936 puan) tarafından
Anlıyorum canım seni benim oğlumda yeni başladı o da oryantasyon sürecinde ama ben göndermezdim. Aklım kalırdı hemde diğer çocukları riske atmamak adına göndermezdim.
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
Çocuğunuz kaç yaşında halsizlik dahi olsa göndermeyin siz de yoksunuz perişan oluyor lar okulda 
(377 puan) tarafından
Yarım gün göndersem diye düşündüm halsizlik yok ama tabi sabah ne olur bilemedim
(523 puan) tarafından
Bilemedim gönderme bence ben sübyan okulunda öğretmen dim doğum iznindeyim perişan oluyor lar oyun oynamak istiyor fakat hasta derse katılım zaten yok oluyor gönderme ilgilenilemiyor evde bir iki günde atlatır
0 oy
(411 puan) tarafından
Ama burnu akıyor dıyosun  bıde gonderım mi dıyosun  sen empati kur bakalım bı senın burnun aksa seni zorla bır yere gonderseler  ustelık o daha nınnak bı çocuk  ustelık demelisin evde ona hemen mis gb bakıp hastalık boyutuna gelmemesınk saglamalıyım demen lazımken pessss
(377 puan) tarafından
Çalıştığımız için öyle bir seçeneğimiz olmuyor malesef izin alamıyoruz
(411 puan) tarafından
Nolırsa olsun hıcbısy senın çocuğundan önemli degıl

İlgili bir soru bulunamadı

405,727 soru

12,158,219 cevap

36,598 kullanıcı

...