0 oy
75 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba 5+3 haftalik hamileyim 3 gündür ne yemek yesem mideme agri giriyor sanki midem de yemekler düğümleniyor gibi oluyor ve çok korkuyorum bu durumdan bu durumu yaşayan oldu aranızda acaba?

4 Cevaplar

0 oy
(5,349 puan) tarafından
Benimde oluyordu ama ac karna kan ilaci ictigim icin. Doktor mide koruyucu vermisti iyi geldi o
(2 puan) tarafından
Gebeligin başında mi kan ilacini kullandınız
-Reklam-
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Bndede tam tersi 6 haftalık ım midem bulanıyor bişi yiyemym
(2 puan) tarafından
Hayırlı olsun  benimde mide bulantim ve ara ara kusmalarim oluyor ama ağrıyı anlamadim dediğim gibi arada agirsa sorun etmem ama ne yemek yersem bu agri oluyor acaba folik asit içmeye başladım mideme dokunuyor olabilir mi
(2,467 puan) tarafından
Doktoruna söyledin mi bu durumu
0 oy
(132 puan) tarafından
Bende hamileliğin başında aynı sorunu yaşadım doktoruma soyledim bana renni diye bi şurup yazdi onunla rahatladım doktorunuza söyleyin isterseniz bi ilaç verir yada bir öneride bulunur 
0 oy
tarafından

Bebeğinin sana sıkı sıkı tutundugunun göstergesi bu <3 hormonların fazlasıyla görevini yerine getiriyor. Doktorun bulantı için ilaç  reçete eder, o seni biraz da olsa toparlar. Belki bir süre sonra kesilir belki de devam edebilir. Korkma yaşadığın en güzel seylerden birisi budur her ne kadar zor da olsa <3

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mersinli (483 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 156 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
11 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

404,590 soru

12,120,214 cevap

36,472 kullanıcı

...