0 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
İlkinde suyum gelmişti. Sancım da 1-2 saate başlamıştı. Şimdi 36+5 iz. Arada karnım taş gibi oluyor, gaz sancısına benzer şeyler hissediyorum ama sonra geçiyor. Ya ileri zamanlarda suyum gelmeden böyle sancıyla doğum başlarsa nasıl anlicam nasıl ayırt edicem?? 

7 Cevaplar

0 oy
(1,123 puan) tarafından
Aynı korkuları yaşayıyorum. Bende burada bekleyeyim.
-Reklam-
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Merak etme cnm o kendini belli ediyor ve dk tut ikisi çok farklı şeyler zaten belden gelirdi benim sancm 
0 oy
(9,538 puan) tarafından
Ya sorma 36+1 de dün benimde başıma geldi gece boyu sancım oldu karnımdan sertleşme oldu felan. Ertesi gün doktor serum verdi yine devam etti ama geçti sonra. Şimdilik iyiyim yavruyu içerde tutma telaşındayım 
0 oy
(1,424 puan) tarafından

Doğum sancısını anlarsın merak etme, karından değil belden vuruyor küt küt ve aklımı alır gaz gibi değil :D

0 oy
(48 puan) tarafından
Doğum sancısı ben hissetmedim ntsde çıktı suni ile doğum yaptım. Ama bildiğim doğum sancısı belirli aralıklarla girip çıkıyor. Girdimide zten bilirsin bence sunideki gibiyse şiddetli oluyor belim agrimisti benim 
0 oy
(13,121 puan) tarafından
Kız ikisi aynı şey değil doğum sancısını bütün vücudunda hissediyorsun asla geçmez doğum sancısı. Öyle sancı vurdu geçti doğum başladı denemez yani benim 12 saat sürdü sancim kesintisiz ne yatabiliyorsun ne oturabiliyorsun. Gaz sancisinda kendini sıcak tutsan bi iki gezinsen karnını ufalarken çıkar zaten korkma her türlü anlarsın gazla doğumu 
0 oy
(275 puan) tarafından
Ben anlayamamıştım üşüttüm galiba karnım ağrıyor diye düşünüyordum rutin kontrole gittim doğum başlamış

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
3 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Can_fatma93 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 74 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 169 göst.
12 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 471 göst.
7 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu

404,050 soru

12,104,250 cevap

36,423 kullanıcı

...