0 oy
242 göst.
Aile kategorisinde (3,547 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız 

Canım hiç bir şey istemedi gelişi güzel takilayim dedim krovasan seven buyursun içindeki çikolata az geliyor ben ilave sürüyorum 

Evim dağınık görmeyi verin 

image

5 Cevaplar

0 oy
(3,354 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım benim. 

Arada ben de böyle kaçamak yapıyorum ama senin güzel beslenmen lazım ki bebiş de güzel beslensin <3

(3,547 puan) tarafından
Kuzum fazlasıyla dikkat ediyorum sürekli protein ağırlıklı besleniyorum gece 3 gibi acıkmıştim esim yumurta kirdi kahvaltılık filan çıkardı cay demledi o yüzden şimdi değişiklik olsun istedim
-Reklam-
0 oy
(557 puan) tarafından

kruvasan çok sıkıcı değil mi? onun yerine şöyle taze domatesli peynirli somun ekmeği olsa mesela ;)

(3,547 puan) tarafından
Bana ağır gelir ben ekmeğin içini yiyebilirum oda elimin içi kadar tabaktanbile 1 buçuk krovasan yiye bildim doydum
(557 puan) tarafından
afiyetler olsun :)) ben kruvasanın hamurunu sevemiyorum da ondan dedim
0 oy
tarafından
Afiyet şifa olsun inşallah canım 

Evi felan boşver sağlığından çocuğundan önemli değil 
tarafından
Nasılsın canım sağlığın nasıl toparladin mi biraz
(3,547 puan) tarafından
Kuzum buna da şükür ama cok zayıfladım o yüzden bacaklarim beni taşımıyor desteksiz pek birşey yapamıyorum
tarafından
Hepsi geçecek inşallah canım benim
(3,547 puan) tarafından
Rabbimin izniyle inşallah cnm Rabbim beterinden korusun diyorum artık bunada hamd olsun 27 gün yatakta donemedim bile şimdi iyi kötü kalkıyorum
tarafından
Elhamdülillah canım hepsi bir sınav çok şükür ki zor da olsa geçmiş gidecek inşallah
0 oy
(397 puan) tarafından
Maşallah eve geçmişssn çok sevindim. 

Afiyet olsun bende müge açtım narinin konusunu işleyecek mi diye bekliyorum 
0 oy
tarafından

Afiyet olsun canım. Bende de bi huy var aksamdqn yemek çorba kalırsa sabah kahvaltıya yiyebiliyorum. Çorba zaten normaldir de atalardan gelen alışkanlık. Yemek yediğimi görünce eşim şaşırıyor öğğ yapıyor .d mantı bile yerim bol sarımsaklı.d

Bu arada ev dağınıklığı konusunda yarisiriim senle. Hastaneden geldik dün akşam da toplamadim sabah toplayamadim saat kaça kadar ertelicem bakalım bugün tembellik yapmaya karar verdim 
(7,187 puan) tarafından
Bende ağırlık oluyor sabahları bi uyuşukluk :(  öğleden sonrası alel acele eve girişiyorum dar vakitte :)))
tarafından
Olsun kız sonuçta yapıyorsun ya :)) Cat kapı gelenin yoksa boşveeeer
(7,187 puan) tarafından
Var evden çıkmadan aramaz, yolu yarılayıp eve yaklaştığında arayan ben eve yaklaştım dış kapıyı aç diyen kaynana :(  banyodayken bile denk getiren gelmesini :(  dıştan içe kapı zili bozukken kapıyı açmadı sananda :(((

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 366 göst.
30 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Minnak35 (5,252 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 203 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraycan (13 puan) tarafından soruldu

403,936 soru

12,100,554 cevap

36,413 kullanıcı

...