0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından
Kızlar oğlumun odası yok 3 yaşında genuz beşikte bizle yatıyor ama koltuk takımımız da eski yani birde kirlenince temizligi çok zor, ama oğlumun da odası yok. Bende düşündüm ki acaba ona genç odası alsak normal baza çalışma masası vs olanlardan dolabı, çünkü zaman geçtikçe pahalı olacaklar durumumuz da pek iyi değil. Yoksa koltuk takımı mi. Birde düşünüyorum da acaba 3 yaşında oğluma genç odasi almak mantıklı mı yani kafam karışık acikcasi birde gidip kalitesiz birşey almaktan korkuyorum daha önce hiç kendim gidip almadım istikbal de pahalı 

10 Cevaplar

+1 oy
(540 puan) tarafından
bana sorarsan genç odasını şimdi almak yerine alır gibi altın al biriktir. büyüyünce kendi beğensin. şimdi için de beşiğini çocuk odasına koy odayı elindeki imkanlarla süsle püsle. koltukların da idare edecekse elleme dursunlar.
-Reklam-
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Yani durmunuz nasıl müsaitse alma imkanın varsa al  bence pahalı oluyor bizz kaç ay önce 30 bine aldk bende kizma aldm yani tek beşik alacaktık bizmde dolap ancak bize yetyor elbisesi vs. Olcak ksisel eşyası eşim takım alalım dedik aldk şık da ileride genç odası olarak dururur bebek odası gibi durmaz sade bebek mobilasi magazsi vardı orda aldk ilerde genç odası olarkda kullanılır beşigin bı bölümü masa ola bilir yani ilerde çöp olmaz park besikde bizm odada bizmde durum sıkşkti ilk çocuk bizm dolap eski onun eşaysni nerye sigdrcaz dedik mecbur aldk 
(312 puan) tarafından
Tam olarak nasıl birşey aldınız canım fotoğraf atma imkânın var mi
0 oy
tarafından
Bellona nispeten daha uygun. Biz alırken suntalam olmamasına dikkat ettik. MDF olanlar sağlam oluyor. Her halükarda hepsi kaplamalı ama onunda kalitesi var. Benim mobilyalarımin Mondi, bebeğimin odası Bellona. Çok kaliteli ikiside. Koçtaş Modalife gibi bir sürü mağazada gezdik dandik hepsi belli ediyor zeyen kendini. Ben alırken biraz fazla olsun zaten oducem 1 kaç ay sonra biter taksiti dedim markalı aldım. Yıllardır taş gibi. Kardeşim evlenirken güya uygun olsun diye Modalife aldı şimdi 3 senesinde değiştirmek zorunda kaldı. Çünkü koltuk takımı filan içine çekiyor pisliği ve sonrasında kusuyo. Kumaş iğrenç hal aldı. Dinletemedik işte. 

Mağazalarda taksit seçenekleri var. Hiç birimiz nakit verip alamıyoruz biseyi. Allah gönlüne göre versin. Ama dediğim gibi bu iki marka iyidir. Mağazada model beğenip güzel indirim kapıp taksit yapabilirsiniz
(312 puan) tarafından
Bende öyle yapacağım canım çok haklısın teşekkür ederim
0 oy
(453 puan) tarafından
Marka istiyor san bekleme hep pahalı ama kira sa ne gerek var normal bı yataklı al önemli olan yatağı başlık baza para verme biz öle yaptık 2012 2016 lı biride 2020li ayrı ayrı bazali hem yazlık kışlık koyuyorum altına yatağı iyi bazasi öle ahım şahim almadım 
(312 puan) tarafından
Anlamadım canım baza almadin mi yoksa ayrı mı aldin
(453 puan) tarafından
Koç taş baza aldım Bellona yatak aldım cnm
(312 puan) tarafından
Peki memnun musun
(453 puan) tarafından
Memnunum 4 sene 5 sene oldu alalı 2 ev değiştirdim
(312 puan) tarafından
Ben bakıyorm biraz da, takımlarda başlık yaziyor sadece baza değil, yani genç odasi takımlarında baza dahil değil mi. Hatta görsel ekliyorum canım bakabilir misin
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Kızıma 3 yaşında çilek mobilyadan genç odası aldım. Bazali.  Çok da güzel oldu. Tavsiye ederim
0 oy
(750 puan) tarafından
Ben öyle yaptım yani çocuk odası almadım bitane büyük dolap yaptrdim mobilyaciya bitane baza aldım arabalı perde aynısından halı aldım gayet sade ve güzel oldu bence 
0 oy
(930 puan) tarafından
Bende genç odası aldım. Bir baza 1 dolap aldım geçen yılda çalışma masası aldım. Çok şükür iyi oldu aldığım. Okula başladı kullaniyor
0 oy
(13,092 puan) tarafından
Genc odasi değil ama bi baza alınabilir bence ben baya büyük bi karyola aldım 28 aylık kızım baya babası 3 umuz yatıyoruz kenarları da korunaklı sayılır 
0 oy
(312 puan) tarafından

image

Bahsettiğim bu işte 

(16,491 puan) tarafından
Bunda baza yatak yok galiba dolapta iki kapaklı gençken kullanıma yeterli gelmez
0 oy
(16,491 puan) tarafından
Ben çocuk odası aldım salonumda sadece iki kanepe var yenisini almak için oğlumun biraz büyümesini bekleyeceğim 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 580 göst.
21 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,497 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 286 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 478 göst.
16 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esmaagl (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 450 göst.
11 Aralık 2023 Moda kategorisinde Onlygirl (312 puan) tarafından soruldu

403,404 soru

12,084,407 cevap

36,365 kullanıcı

...