0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (257 puan) tarafından
Kızlar bebeğim önceki aylarda sabah uyanır kendi kendine mırıldanırdı. Son iki aydır hiç ses çıkarmıyor sadece bağırıyor. Ne zaman sesler harfler çıkarmaya başlar. Her bebeğin gelişimi ffarklıdır illaki ama bunun için doktora gitmem gerek mi acaba tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz ?

4 Cevaplar

0 oy
(3,128 puan) tarafından
Aynı benim oğlum işte hatta bana derlediki senin oğlun gülmeyi bilmiyor, bende oğlum insan sevmiyor demekki derdim 
(257 puan) tarafından
Gülmeye başladı bizimki ama sesli değil bakıp gülümsüyor hatta utanıp yüzünü kapatmaya çalışıyor ama sessiz bir bebek. Canı isterse bazen elini ağzına sokup çığlık atıyor. Emeklemeye ufaktan başladı. Dişleri de çıkacak belli. Ama işte bu sessizliği
(3,128 puan) tarafından
Tm işte aynı benim oğlan:))
(257 puan) tarafından
Sizinki de mi şu an 6 aylık
-Reklam-
0 oy
(678 puan) tarafından
9 aylık kızım yeni başladı dede baba inga mama diyor 
(257 puan) tarafından
Korkmamalıyım o zaman :)
0 oy
(1,827 puan) tarafından

Canım ağu zamanı geçti şimdi çıglık atıp kendi seslerini tanıyıp mutlu oluyolar Benimkide çok agulardı şuan 6 aylık olduk agu bitti çıglık başladı uyanıyor ve başlıyor bagırmaya çıglık atmaya sesini duydukça dahada hoşuna gidip daha çok çıglık atıyor :D

(257 puan) tarafından
Evet çığlığı bağırması var :)
(1,827 puan) tarafından
Evet bunların hepsi büyüme göstergesi annesi yani artık agu yok o artık büyük bir bebek :))
0 oy
tarafından

5 .5 aylik oğlum.  Çığlık atmaya başladı.  Gülüyor.  Kendi kendine mirildaniyor.  

Her bebek bir değildir bekleyin 

İlgili bir soru bulunamadı

412,169 soru

12,408,010 cevap

44,697 kullanıcı

Kategoriler

...