0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar dogumdan sonra iki buçuk senedir çekiyrm geçmiyr bir türlü ne yapacagımı şaşırdım  doktor makat çatlağı  dedi

Ya ameliyat ya botox dedi yaptıran ya da başka yollarla kurtulan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(1,691 puan) tarafından
Makarna çatlağı bende de olmuştu. Hatta şimdi yine oldu sanırım. Bir süre kabız olmamaya çalıştığında geçmiyor mu?
(6 puan) tarafından
Geçmiyr bazen geçiyr gibi oluyr tekrar oluyr k kabız olunca
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
Kabız olunca nuksediyorsa diyet yap sıvı diyeti geçiyor fakat her defasinda hiç geçmiyor da ameliyat 
(762 puan) tarafından
Yaaaa bendede var bi sure gecmisti bu aralar kabızlıktan dolayı yine oldu nasıl oluyor sıvı diyeti
(523 puan) tarafından
Kabız olmuyor sun emkek yok sadece çorba sulu yemek felan
(6 puan) tarafından
Yapıym ama fayda yok bazen kabız oluym ama tekrar ediyr bu sefer
0 oy
(10,828 puan) tarafından
Valla arkadaslarin dedigi gibi diyet yap ise yaramazsa biran once tedavini ol kaynimda hemoroid var ilk zamanlaf doktora nasil acacam falan demis tedavi olmamis 25 yasinda ameliyat oldu ama ilerlemis iceri yayilmis tehlikeli yerlere ulasmis disardakileri almislae da o tehlikeli terdekini ellememis doktor sonuc 1 sene sonra yine tekrarladi doktorlae bu seninle mezara gider diyolarmis 
(6 puan) tarafından
Benimki makat çatlagı geçmşyr iki buçuk yıldır
0 oy
(4,059 puan) tarafından
Bende yaşıyorum aynı şeyi ilk doğumumda neredeyse 6 ay kanama oldu üstüne oturamiyodum agridan 
(6 puan) tarafından
Geçti mi peki
(4,059 puan) tarafından
Tam olarak geçmedi sadece hafifledi doktora da gitmedim ikinci dogumumu yaptım 2.5 ay oldu bunda d kanama oluyo ama ilk dogumumdaki gibi değil biraz daha hafif

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
26 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arin (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 39 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 200 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu