0 oy
717 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (343 puan) tarafından
Oğluma hep lcw den alırım. Çok az zara ve hm den almışlığım var. Lcw den kuponlu alırdım birde. Yinede pahalı gelirdi. Buaralar bana bişeyler oldu. Benetton, gap oralardan alışveriş yapıyorum. Birsürü şey aldım almayada devam ediyorum. Maaşımda artmadı parayıda bulmadım. Sizde de oluyor mu:( battım

47 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Çocuğun yediği helal giydiği haramdır zaten bir kaç kez giyer hemen küçülür o yüzden çok markaya girmem bir zamana kadar. Sonrasında alırım tabiki beğendiğim olursa ama öyle marka takıntısı yoktur
tarafından
@npp iyi yapıyorsun bence yardımlaşmak çok güzel bişey. Ki ben de güvendiğim insanlardan almisligim var bebeğime kıyafet çünkü dediğim gibi hızlı büyüyorlar.. bebeklik döneminde her ay biseyler alırsam israfa girer. Temiz olan herşeyi bende tekrar yıkar giydiririm bende ihtiyaci olana veririm. Ama yalan değil bir çok kıyafetini vermedim henuz. Olurda ikinci de kiz olursa diye daha giyemeden küçülen birsuru kıyafeti var :)

@karkuresi muhtemelen o anlamda söylemiştir. Kız seni mi kircaz yediği de giydiği de helal olsun yavrularımıza be hersey onlar için :))
(343 puan) tarafından
Bende pek katılamadım o söze. Gereğinden fazla almak israf olabilir israfta günah olduğuna göre . Ama çalışıyorum çalmıyorum alıyorum. Çalmakta haram günah ikisi aynı olmuş gibi oluyor. Benimde veremediğim çok şeyi var anısı olanları veremem. Vereceğimde çok şey var ayırmaya zamanım yok.
(4,431 puan) tarafından
Ay niye haram olsun ya. Kızıma cevreden de geliyo kıyafet ama ben kendi begendiklerimi de aliyorum. Napayim şimdi eskiler gibi on tane doguracak değiliz milletin eskisini giyecegine uc parca yeni giysin yavrum.
(1,140 puan) tarafından
Aynen öyle gercekten
(1,140 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok incesin yasemindefne:)
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ben lcw den alirsam ooo marka giydiriyorum moduns giriyorum :) 

Bu zamana kadar hep mahalle arasi bebek magazalarindan ve cogunlukla minicityden aldim 
(343 puan) tarafından
Lcw de pahalı geliyordu bana. Buaralar aştım herşeyi birde diyorum birikim yapayım. Zor yaparım
tarafından
Iste senin eski halin bwnim asmis halim gecen 2 esofmana 500 tl verdim hala icim aciyo
+1 oy
(13,392 puan) tarafından
Ben alıyorum hep alırdım. Nerde beğendiğime bağlı daha çok.  Yediği de giydiği de helal benim gözümde kimin için çalışıyoruz
(343 puan) tarafından
Ben okadar pahalı almazdım. Çabuk büyüyor diye. Tabi herşey onlar için
(5,598 puan) tarafından
Aynen nagiş gibi düşünüyorum. İki kızıma da marka alıyorum. Eşim benden de fena, küçüğe mayoralden 4 tane elbise almış 3 aylıkken, ona çok kızmıştım. Tamam marka anlıyorum da gereksiz pahalıya da karşıyım ben
(13,392 puan) tarafından
Kaliteli ve marka daha çok filiz canım ayakkabı özellikle ben skechers giyiyorsam adidas nike a kendim için elim gidiyorsa ona da oradan almam lazım benim konforum onunkinden mühim değil. Mont vs zaten mango/ zara model olarak da seviyorum açıkçası. Günlük kreş için tabi lcw alıyorum ama gap de var benetton da var polo da.
0 oy
(15,860 puan) tarafından
Lcw yetiyor bize. Zaten kaç kere giyiyorki. 
(343 puan) tarafından
Aynı düşüncedeyim. Hiç öyle paralar vermezdim. Lcw birde kaliteli. Umarım kafayı yememişimdir.
0 oy
tarafından
Gerçekten kalite fark ediyor ya kesimi üzerinde duruşu falan muhtemelen sende yakıştığını görünce daha da almak istiyorsun
(343 puan) tarafından
Gerçekten çok fark ediyor.
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Bazen analık iç güdüsüyle en iyisini giysin en iyisi çocuğumun olsun diyoruz ondan oluyor :) bende bu zamana kadar kızıma doğru düzgün oyuncak almadım ama en son bi fisher price oyuncağa 1000 lira üstünde para bayılınca ben napıyorum dedim resmen :) 
(343 puan) tarafından
Kendime verdiğimde üzülürüm. Ama sevdiklerim için bişeyler yaptığımda üzülmem. Marka takıntım yok şuan bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Sürekli alışveriş yapma isteği var. Birde pahalılar.
(1,006 puan) tarafından
İşte söz konusu özellikle çocuk olunca insan kendini durduramıyor ben öyle çok pahalı marka kıyafetleri dolaptan alıyorum mesela özellikle mont ayakkabı tarzı çok giyilmeden küçülenleri :) aile ekonomimiz çöp olacak yoksa :)
0 oy
(769 puan) tarafından
Almam almıyorum gereksiz geliyor kendiminde marka takıntısı yok pazardan alırım hatta ebebek vs hafif defolu urunler oluyo bazilarinda belli bile olmuyor defosu ne bilim minicik bi sökük yada dikiş hatali onlardan aldim bebekken ucuza büyüyünce de pazardan normal takim aliyorum
0 oy
(409 puan) tarafından
LC Waikikiden aldım hep bu iki kere civilden aldım ama LC Waikikiyi daha çok beğeniyorum.. kıyafet çok yıkıyorum su dökülse bile makinaya atıyorum rengi solmamasi için alıyorm yoksa çok zengin olduğumuz için deil.
0 oy
(5,760 puan) tarafından
Valha bende hep birilerinden giydiriyorum yada daha marka biryerden asla almadım 
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Kızıma alırım zaten atopik ciltli %100 pamuklu yada saf pamuklu giyebiliyor her yerde her markada olmuyor.Bebekliginden beride alırım hiç düşünmem aklımda kalmaz pahalanmis derim o kadar.

Kendime ve esime her yerden alırım yeterki beğeneyim.Benim icin hic fark etmez.(mont ,bot türü haric)

Allah şükürler olsun ,dünümuzu aratmasın.
(343 puan) tarafından
Bende pamuklu alırım herşeyi. Çok alerjik. Marka takımtım yok aslında ayakkabı hariç. Umarım geçicidir durumum
(4,223 puan) tarafından
Alerjik bünyeli olunca pamuğun kalitesi bile önemli oluyor ben kızıma dikkat ediyorum o konuda.Aslinda marka olsun takıntısı değilde aman cildinde dokuntu olmasın kortizonlunkrem kullanmayalım kafası benim ki.
Birde benim kizim biraz iri dogdun dogali palyaço gibi gezdirmiyorum  ama büyük alıyorum genelde tek mevsim giymiyoruz.Ilk bahar aldıklarımı sonbaharda giyer.Yazliklarin bir kısmını büyük alıp takip eden yaza da giydirdim eksiğini tamamlayacak sekilde aldim hep.Yazin kisliklarin almaya başlarım.Kisin icinde yazlıkları.Hic toplu yapmadığım içinde gözüme batmıyor olabilir 3-5 parça aliri kenara atarım surekli :))
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Hiç almadım almamda gereksiz pahalı 
0 oy
(13,001 puan) tarafından

Ben e bebekle başladım kalıpları dar olduğu için LC ye geçtim çabucak büyüyorlar öyle sıradan bi yrden de almak istemediğim için makul bir markadan alıyorum kendimde eşimde ordan aliyoruz üst başı cocugumuzda hemen büyüyorlar bir bakmışsın 3 5 kereden fazla giyilmiyor oralara o kadar para dökemem yediği helal giydiği haram sonuçta 

0 oy
(12,916 puan) tarafından
Ben çocugun yedigi helal giydigi haram diye dusunenlerdenim. Kuzenlerinden çok veren oldu. Oglum 4 yasinda genelde onlarin verdiklerini giydirdim. Yeni yeni biseyler aliyorum valla lcw da aliyorum cigitte pazardanda nerden uygun bulursam buyukte alip atiyorum koseye. Marka takintim yok ama zaraya falan gidip o kadar para vermem asla
0 oy
(5,619 puan) tarafından
Carsi ,pazar,lcw,defacto,koton genelde alirim. H&m den de aldim ama hep indirimli aldim. Kisin tsortler 50 lirayydi elbise 100 liraydi mesela genelde oyle aldim. Bebekken 25 liraya zibin aldim . 

İndirim kovalarim. Ama montunu ayakkabisini marka alirim genelde.
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Ben ya lcw dan ya civilden aliyorum  gezmelik ama normal magazalardan da gunluk kiyafetlerini aliyorum 50 lira esofman alti bile buluyorum evde onlar idare ediyor bazen sosyete pazarindan aliyorum ihracat fazlasi ya da hafif defosu olan urunler oluyor iyi oluyor 
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Belli olmaz valla en kalitelisini aldığımda oldu pazardan aldığımda uzuuun süre kullanacağı bişeyse kaliteli alırım
(343 puan) tarafından
Çabuk büyüyolar aslında. Aldıklarım çok kaliteli bukadar paraya değer mi bilmem
0 oy
(18,604 puan) tarafından
Gerçekten ihtiyacı varsa uzun süre kullanacağı bir şey ise ve iki günde mafvolmasın diye ancak yani gerçekten o parayı hak ederse ancak 
0 oy
tarafından
Bazen pazardan bazen mağazadan giydiriyorum.  Yerine göre 
0 oy
(301 puan) tarafından
Hiç kendim marka giymem böyle bir takıntım da yok ama ona hep marka alirim sebebini bende bilmiyorum 
(343 puan) tarafından
Acaba çocukluğumuzdan kalan bişeymi:) durumumuz çok iyi değildi özellikle takım olarak bişeyler giyinenlere çok özenirdim. Marka bilmezdim ama
(301 puan) tarafından
Ya açıkçası gözüme hitap ediyor gerek kalıp gerek model olarak hm ve zara diyeyim en basit erkek cocuk giyim de aşırı cool tarz zaten lc wakiki eskiden ucuzdu alıyorduk şimdi bence lc de en az zara kadar pahalı ondan alacağıma zara hm mavi falan alırım yani ne bileyim:)
(343 puan) tarafından
Lcw de çok pahalı eşime swet alayım dedim. 700 800 gap te baktım indirimde 1200 onu aldım.
(301 puan) tarafından
Onu diyorum işte ordan alana kadar daha iyi yerden almak mantikli
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Valla durumum çok iyi şükür. Evim var arsalarım var dükkan kendimizin. Ama marka takıntım yok. Çünkü kıyafete vereceğim parayı çocuklarımın eğitimi için birikim yapıyorum. İlerisini düşünüyorum ben hep.

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 678 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 220 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizilaslan (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 491 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 409 göst.

411,573 soru

12,389,921 cevap

43,729 kullanıcı

Kategoriler

...