0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından
Kızım beslenmiyor diye bir çok post atmıştım.bes aylık olduk hala yemiyor.sut alerjisi çıkmıştı.aptamil progemin syneo kullandık.yedigi gibi varklatarak çıkartıyordu.zaten uyku arası besliyordum.sonra evolvia denedik onda da aynı sorun.foktor reflü şurubu yazdı bı ise yaramıyor.kasikla veriyorum 60 CC zorla .yedirdigim sırada hepsini çıkarıyor.icine pekmez koyuyorum yine aynı.4 aydır bu döngü içindeyim.artik çok zorlanıyorum.marasta yasiorum.alerji bölümüne sıra bulamıyoruz.rapor değişikliği yapmak istiyorum doktorlar yapmıyor.alerji bölümüne yönlendiriyor.malatyaya gastroenteroloji bölümüne götüreceğiz iki gün sonra.buhun idrarında hep ürat kristalleri vardi.ek gıda veriorum malesef onu da emzikle yutturuyorum ağlaya ağlaya yediriyorum.artik o kadar stres yaptım ki sıkıntıdan hasta oldum.dun beş defa bayılmışım.ailem yanımda kalıyor.gitmedigimiz etmediğimiz şey kalmadı.napacagimi şaşırdım.kendi akıl sagligimi da yitirmek üzereyim .çocuğum beni çok zorluyor.beslenmedihi için de çok üzülüyorum.kafama takmayim diyorum ama olmuyor.doktorlar bı şekilde besleyeceksin diyor.cocuk asla yemiyor.idrsri çok koyu.ek gıda verdiğim için devamlı fıtil kullanıyorum sürekli kabızlık yaşıyoruz.hir akıl diyor normal mama al onu kullan.cunku alerjik mama çocuğu daha da kötü etti.diger mamalardan hiç yoktan günlük 300 CC içiyordu.dun koca bir gün yalnızca 150 CC içti.napac artık bilmiyorum.stresten dişlerim tikirdiyor.vucufum istemsiz kasılıyor.ckk zor bir durum.her türlü tavsiyeye açığım .en iyi alerjik mama nedir.alerjik bebek anneleri neler yapıyorsunuz.nasil bir yol izleyecem.cocugumu nasıl besleyecem.bir aydır ek gıdaya geçtim.herkes rahatlarsın dedi ama nafile .çocuk beslenmek asla istemiyor.yemedigi için de mutsuz değil.bana dua edin nolur.kurban kestik mevlutler okuttuk.hayirlar yaptık.colsukur sağlıklı bebeğim.ama yemediği için ben artık kahroluyorum.napacahimi artık bilmiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(109 puan) tarafından
Kızlar yokmu tavsiye verecek
(31 puan) tarafından
Öncelikle sağlıklı ve halinden memnunsa bebeğin sende biraz sakinleş açlıktan olmuyor ya çocuğun az da olsa yiyip kendi enerjini kullanıyor demekki böyle böyle düzelecek günden güne artacak yemesi tam tersi olursa zaten şöyle bişey olur goturursun hastaneye serumla beslerler sonra sorunu arastirirlR.vahim bı durumda seni eve yollamazdi doktor serum takardı bişey yapardı sen zorladikca bebeğin hiç istemeyecek yemek
(109 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Yanlış teşhis koymuş olabilir mi? Çok iyi bir doktora götürürseniz belki her şey değişir. 
(109 puan) tarafından
Birçok doktora götürdük canım
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Benim oğlumda da oldu bir doktor Bebelac LF diye bir mama var eczanede bunu deneyin dedi sadece o işe yaradı. Süt alerjisi vardı ve ben de doğudaydim alerji doktoru yoktu. Bütün mamalari kullandık ya kusuyordu ya ishal ya kabız olurdu. Bu mama bize iyi geldi. 2 yaşına girecek hala kullaniyo. Haftaya alerji doktoruna gidecegiz
(109 puan) tarafından
O mama rapora giriyor mu peki.direk satın mi alıyoruz yoksa
(1,845 puan) tarafından
Raporlu oluyor ama kendiniz de denemek için alabilirsiniz.

İlgili bir soru bulunamadı

408,340 soru

12,267,729 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...