0 oy
472 göst.
Aile kategorisinde (174 puan) tarafından
Selam hepinize!yine de konuyu eltiden açacağım.görünce aşırı sinirlendim siz olsanız ne yapardınız ?demek biz aynı evde yaşıyoruz henüz,geçenlerde sözlerimiz düz gelmedi,konuşmuyorum şunla,ve numarasını da rehberden sildim,whatsappta dolaşıyordum bir baktım bunun fotosu görünmüyor ,beni engellemiş,instagramda da whatsappta da.ben de engelledim(ama ondan sonra)siz olsanız me yapardınız ?sinirlendim aşırı ,birisi beni engellediğinde sinirlenirim hele o kişi hep gözümün önündeyse 

10 Cevaplar

0 oy
(2,512 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İnsanları çok taktığınızı düşünüyorum. Sen zaten silmişsin ha silmiş ha engellemiş nolacak
(174 puan) tarafından
İnan ki bilmiyorum. Nasıl kurtulayım şu insanları takmaktan ?
(2,512 puan) tarafından
Herkes biri canını sıktığında biraz takar. Mesela benim de arada aklıma gelir sonra başka şeyler düşünürüm. Kendi hayatıma bakar hayatımı güzelleştirmeye çalışırım. Görmezden gelmek en büyük cezadır bence
(174 puan) tarafından
Ay ağzınıza sağlık,ama ben onu görünce tepki veriyorum kendimden asılı olmadan .o da sinirleniyor,benimle konuştuğu dönemlerde bana söylüyordu ki eger benimle konuşmak istemiyorsan konuşma,ama şu hoşagitmez haraketleri yapma sinirleniyorum )
(2,512 puan) tarafından
Üff yakınlık zor ya. Ben çok uzak duruyorum karşımda oturur kendisi bazen acaba arada kahveye falan çağırsam mı diyorum böyle şeyler görünce vazgeçiyorum
(174 puan) tarafından
Belki o iyidir
-Reklam-
+2 oy
(10,049 puan) tarafından

Ee sende silmissin derdin ne tam olarak onu anlamadım.. ayrıca benim eltilerim silse sevinirim umrumda bile olmaz :woot:

(2,512 puan) tarafından
Ben de hattımı değişip otomatikman numaramı sildirmiş oluyorum onları yormamak için kız ne düşünceli eltiyim ama:D
(174 puan) tarafından
Derd demeyelim de engellenmek hoşuma gitmedi )
(10,049 puan) tarafından
Silinmekte onun gitmemis demekki engellemiş .. çokta takmamak lazım anan değil baban değil
(10,049 puan) tarafından
Akıllı gacı :D
(174 puan) tarafından
Nur anlayamadım
+1 oy
(4,223 puan) tarafından
O da senden bıkmış demekki :))) istedigin kadar sinirlen bacim karsindaki seni engelleyip engellememekte özgür. 
(174 puan) tarafından
Ay Allahım sizden razı olsun şunu okurken bile içimdeki gerginlik geçti gibi.son bir şey daha sizce tepki verirken mi çok sinirlenir yoksa yok sayarak mı?)
(4,223 puan) tarafından
Yok say canim. Tamamen yok say. Sevmedigin birinin seni sinirlendirmesine aklinda bu kadar yer kaplamasina neden izin veresin değil mi? İzin verme.ben sinirimi bile sevdigin insanlara gosteririm. Sevmedigim onemsemedigim biri benim kizginligimi bile hakedemez. Kendinden emin ol kendine guven. Sen cok ozel ve onemlisin. Sen kendi hayatinin merkezi kendi imparatorlugunun kralicesisin kendini boyle gor. Emin ol senn bu ışığı yaydikca etrafindakiler de sana daha cok ozen gosterecek bisey soylerken yaparken. Cunku insan kendi degerini kendi belirler. Hep mi ayni yerde kalacaksiniz bilmiyorum ama Allah cekirdek ailenle musmutlu bi yuva versin tez zamanda
(174 puan) tarafından
Hayır 1-2 aya taşınacağız,ama işim kötü tarafı elticiğim de taşınacak komşum olacak guya
(174 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için ❤️❤️❤️
(4,223 puan) tarafından
Ay ne demek canim. Kadın dayanışması :) innnsallah evinden mutluluk kahkahaları eksik olmaz da komsularin da duyar
+1 oy
(11,780 puan) tarafından
e sen de silmişsin ne var bunda hisleriniz karşılıklı 
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Hiçte takmam. Beni sileni bende silerim biter.
0 oy
(10 puan) tarafından
Aynı evde yaşıyorsanız neden engellemiş anlamadım 
(174 puan) tarafından
Sözlerimiz düz gelmedi ben onu rehberden sildim ama engellemedim,ama bu beni bloklamış engellemiş yanı
(445 puan) tarafından
sozlerimiz duz gelmedi ne demek ?
(174 puan) tarafından
Yani onunla kavga olmasa da kavgalı bir durum yarandı
(10 puan) tarafından
Şimdi arkadaşla anlaşamışlar bir konu da galiba bu arkadaş ta silmiş eltisini sonra eltisiyle wpden konuşmaları kalınca onunda pp sini görmemiş engellediğini anlayınca kızmış ama zaten sen silmişsin sen silince pp gitmiştir o da sen engelledin diye engellemiştir yani
0 oy
(2,250 puan) tarafından
Rehberden sildigin birini WhatsAppta nasıl gördün ki 
(174 puan) tarafından
Mesajlaşma kalmıştı
(2,250 puan) tarafından
E niye sinir oluyorsun ki sen silmissin o da belki bunu farketti engelledi durduk yere değil yani
(174 puan) tarafından
Ne bileyim ya,ben sadece rehberden silmiştim engellememiştim
0 oy
(537 puan) tarafından
Ya ne garipsiniz be silmişsin kızı zaten o engelledı dıye de sinir oluyorsun kız ne yıyıp ne ıcıyorsunuz ne kullanıyorsunuz oksıjen yerıne karbondioksit mı kullanıyorsunu. Karsısına gecıp ne dıcen mesala ben senı sildim ama baktım kı sen benı engellemıssın nıye mı engelledın bence sen ondan önce engelleyemedın dıye sınırlendın ıyı olmuş sana ahahhaha bende sinirlendim
(174 puan) tarafından
Evet o da doğru ben ilk engellemedim diye sinirleniyorum ,size de malzeme çıktı
(537 puan) tarafından
Çıktı malzeme cıkartmasaydın o zaman çok gecımsız bırısın kımseyle anlasamıyoraun suratsızaın hem siliyorsun hem engelledı dıye krız gecırıyorsun zaten şu durumda bıle bellı nasıl bır kıskanc haset suratsız olduğun
(174 puan) tarafından
Aman onun Nesine haset edeceğim?!sadece sevmiyorum onu görünce de sinirleniyorum yaptığı söylediği her şeyi kendi üstüme alırım
(537 puan) tarafından
Ama sen baslatmıssjn
(174 puan) tarafından
Beni sinirlendirdi ben de numarasını sildim
0 oy
(2,955 puan) tarafından
Sen onu silince onun ne yapmasını bekliyordun ağlamasını filan mı ?? Bende beni dikeni engellerim gayet normal. Boşa tepki veriyorsun
0 oy
(17,208 puan) tarafından
Senin numarayı silmen normal ise onunda engellemesinde problem yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (409 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 308 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 671 göst.